Vi har friske oddsfiduser til dagens VM-kampe, hvor det allerede er blevet alvor for de spanske verdensmestre, der skal tilbage på sejrskurs mod offensive Chile.

Holland imponerede med en skarp Arjen Robben og flyvende Robin van Persie i 5-1 sejren mod Spanien, og der er udsigt til endnu en sejr til Louis van Gaals tropper mod et australsk mandskab med åbenlys manglende kvalitet.

Australien stiller sandsynligvis med et defensivt udgangspunkt, og Holland vil næppe bruge al VM-krudtet på at jagte en storsejr, så hvor er værdien til dette opgør?

Onsdag 18. juni kl. 18:00, Beira-Rio, Porto Alegre

Australien Uafgjort Holland
17,50 7,50 1,22
Betsafe
Bet365
Ladbrokes

18:00 Australien-Holland (info)

Forlader Spanien allerede nu VM-festen?

Dagens højdepunkt bliver det ultra-spændende brag mellem Spanien og Chile. Sidst de to mandskaber i en venskabskamp endte det med slagsmål, da Spanien viste manglende format ved at filme sig til et straffespark. Der kan igen komme gang i temperamenterne, da Chile kan sende de spanske verdensmestre ud allerede her i gruppespillet.

Chile kom stormende fra start i 3-1 sejren mod Australien. Kan den chilenske offensive satsning overraske Pique og Ramos i det spanske midterforsvar, og er der overhovedet mere gejst og vilje i den spanske trup?

Onsdag 18. juni kl. 21:00, Maracanã, Rio de Janeiro

Spanien Uafgjort Chile
1,55 4,50 6,60
Betsafe Bet365
Unibet

21:00 Spanien-Chile Spanien vinder med 1 eller 2 2,19

Hvad kan Cameroun?

Kroatien formåede at presse værterne Brasilien i åbningskampen, og med lidt mere dommerhjælp havde de måske endda hentet point, mens Cameroun ikke viste meget i deres 0-1 nederlag til Mexico.

Nu må Cameroun endda stille uden deres målsluger Samuel Eto´o, mens Kroatien har Bayern-bomberen Mario Mandzuki? i front.

Kroatien er favoritter, men kan Cameroun overraske?

Mandag 23. juni kl. 00:00, Arena da Amazônia, Manaus

USA Uafgjort Portugal
6,05 4,00 1,67
NordicBet
Ladbrokes
Bet365