I lørdagens kamp i Premier League mellem Chelsea og Wolverhampton var der en del kunder hos verdens største spillebørs Betfair* som tjente en god skilling på at spille på Chelsea da det så en smule dystert ud for Ranieri’s drenge.

Kampen startede helt som forventet med en Chelsea scoring efter tre minutters spil, og fra at være handlet i odds 1,35 blev en sejr til hjemmeholdet nu udbudt til odds 1,12 hos Betfair*. Da man var nået til det 23 minut gav en Chelsea sejr odds 1,08 men så skete der ting og sager! Først udlignede Wolverhampton ved Camara og da Craddock scorede for gæsterne i det 57. minut lå sensationen og lurede. Med 20 minutter tilbage blev en sejr til hjemmeholdet handlet til over 4 gange pengene og det skulle vise sig at være en speciel god investering at spille på Chelsea til disse odds idet en scoring af Lampard fulgt af et hattrick signeret af Hasselbaink gav et slutresultat på 5-2.

Kampen mellem Chelsea og Wolverhampton var endnu et godt eksempel på hvilke muligheder man har når man spiller det såkaldt In-Play hos Betfair* hvor man kan spille helt til sidste dommerfløjt. Foruden den unikke mulighed for både at købe og sælge dine egen odds får du også i gennemsnit 20% højere odds end hos traditionelle bookmakere.

Det at man kan spille helt til sidste dommerfløjt giver også mulighed for at opnå ganske store profitter for små indsatser hvilket søndagens kamp mellem Arsenal og Manchester United var et god eksempel på. Med fire minutter tilbage førte Arsenal 1-0 og en sejr blev handlet til odds 1,10 hos Betfair*, havde man (måske en inkarneret United fan) på det tidspunkt solgt en Arsenal sejr for eks. 500 kr. skulle man betale 1,10 x 500 -500 = 50 kr. hvis The Gunners havde vundet. Nu gik det jo sådanne at United fik reduceret til 1-1 så gevinsten blev 500 kr. og selvom det selvfølgelig altid er nemmere at spå om udfaldet efter kampen er spillet, så er der masser af spænding ved at kunne spille helt til kampen er slut.