For mange mennesker er søndag en hviledag. Åbenbart også for OddsXpert-deltageren "maddie77" der undlod at tippe da vi nåede den sidste dag i uge 34. Måske fordi han efter lørdagens runde havde opsamlet 9,75 point og var godt og vel 2 point foran den nærmeste forfølger.

Satsningen - eller tilbagelæningen - virkede. De umiddelbare forfølgere kiksede deres søndags-tips, og "maddie77" scorede førstepladsen og 700 kr indsat på en Sportingbet-konto.

Nr 2 blev "chriztianhen" der søndag ramte odds 3,1 for uafgjort mellem Bordeaux og Marseille og dermed kom op på 7,6 point.

Også "chriztianhen" begaves - med 300 kr på en Sportingbet-konto. De øvrige 351 deltagere i uge 34 må prøve igen i denne uge.

Vinderne får en mail fra BetXpert.


Deltag selv i kampen om 7.000 kr. - hver måned 
Husk, at også du kan få del i præmierne hos Sportingbet. Det eneste du skal gøre er at sørge for at deltage i OddsXpert-konkurrencen og holde tungen lige i munden når du placerer dine tegn. Lige nu kan du byde ind med tips til den nye ugekonkurrence (og den snart overståede maj-månedskonkurrence) på: http://www.betxpert.com/oddsxpert 

I OddsXpert konkurrencen er der hver måned 7.000 kr. på højkant, sponsoreret af Sportingbet. Og det er pærelet at være med - og helt og aldeles gratis.

Så nemt er det  
Hver dag vil der på konkurrence-siden være et udvalg på 3-5 kampe plukket fra dagens sportsbegivenheder, alle listet med odds fra Sportingbet. Ud fra kampene skal du hver dag vælge ét tip du ønsker at satse på for dagen - eller vælge at stå over. Hvert tip koster 1 point, men rammer du rigtigt, scorer du et antal point svarende til det odds du rammer.

Ugentligt uddeles en 1. præmie på 700 kr. og en 2. præmie på 300 kr., og hver måned begaves de 5 bedste deltagere med henholdsvis 1.200, 800, 500, 300, og 200 kr. Alle præmiepenge indsættes på en Sportingbet-konto.