Sponsoreret indhold fra Danske Spil


Niels Frederiksen er fortid som cheftræner for Esbjerg efter en elendig sæsonstart, som kulminerede med søndagens 0-4 nederlag til lokalrivalerne fra SønderjyskE.

Superliga-sæsonen er blot fire spillerunder gammel, men allerede nu er den første trænerfyring en realitet. Esbjerg er således på jagt efter en afløser til Niels Frederiksen, og spørger man Danske Spil* kan afløseren på cheftræner-posten meget vel blive et kendt træneransigt fra Superligaen.

- Peter Sørensen og Ove Pedersen er vores delte favoritter til at overtage jobbet som cheftræner i det vestjyske, siger Azad Corlu oddssætter hos Danske Spil*.

- Ove Pedersen har en fortid i klubben og er uofficiel mester i at overleve med bundklubber, hvilket vi senest så med OB. - Peter Sørensen er ledig på markedet og virker også som en oplagt kandidat for en klub som Esbjerg. Han havde en fornuftig tid i AGF og vil stå med lignende trup og muligheder i Esbjerg, fortæller Azad Corlu.

De to trænere er delte favoritter i odds 2,75, mens outsider til jobbet er Færøernes nuværende landstræner.

- Vores outsider til jobbet er Lars Olsen. Han har et godt navn i Danmark, har tidligere ført Randers til flotte resultater og luftet tanken om at komme tilbage til Danmark for at træne, siger Azad Corlu.

Lars Olsen 6-dobler dit indskud på Oddset, mens Kasper Hjulmand vil være en stor overraskelse i odds 50,00.


Se alle odds på kommende Esbjerg-træner her: https://danskespil.dk/oddset/fodbold/danmark/outright


Træner i Esbjerg pr. 1. september 2015:

Peter Sørensen odds 2,75

Ove Pedersen odds 2,75

Lars Olsen odds 6,00

Nicolai Weal odds 10,00

Michael Schjønberg odds 20,00

Viggo Jensen odds 20,00

Glenn Riddersholm odds 25,00

Kasper Hjulmand odds 50,00