Den tidligere verdensmester i boksning, Super Brian Nielsen, stiller i de kommende dage op til DM i Poker, og den glade boksebamse går målrettet efter den store gevinst.

Super Brian Nielsen er mest kendt for sine meritter i en boksering, men det kan meget vel være ved den grønne filt, at han fremover skaber overskrifterne. I de kommende dage deltager han i Danmarksmesterskaberne i poker, og skal man tro hovedpersonen selv er der god grund til at tro på succes.

”I den seneste tid har jeg med pæn succes deltaget i flere live events, så jeg går naturligvis benhårdt efter at vinde DM i Poker. Jeg har fået nogle fiduser af min gode ven Theo Jørgensen, som jo lever af at spille poker. Jeg hjalp lidt til da han boksede showkamp imod Gus Hansen tidligere på året, så det er meget naturligt at han lige giver en hånd med ved pokerbordet”, udtaler Brian Nielsen.

Super Brian bliver til DM i Poker sponseret af spilleselskabet Bet24, og her er man godt tilfreds med samarbejdet med den populære eks-bokser.

”Alle kender Super Brian, så han er med til at vi får promoveret pokerspillet til et noget atypisk kundesegment. Vi vil jo gerne sælge drømmen om at alle kan vinde en pokerturnering – hvilket jo er så sandt som noget kan være – og til dette er en folkelig personlighed som Super Brian perfekt. Jeg tror at folk bliver overrasket over hvor godt Brian egentlig er til poker, og derfor giver vi også kun pengene 10 gange igen på at han kommer i pengene”, udtaler Chris Dahl, pokermanager hos Bet24.

Super Brian Nielsen og de 149 andre DM-deltagere spiller om 4,3 millioner kr. fra på torsdag d. 8. oktober og tre dage frem. Danmarksmesteren kan se frem til en kontant gevinst på 1,3 millioner kr. Allerede onsdag aften kan man deltage i en online turnering på Bet24.com, hvor man kan vinde 25% af Super Brians evt. gevinst ved DM i Poker.