Natten mellem søndag og mandag bliver den 44. udgave af Super Bowl spillet.

Ladbrokes er naturligvis med på sidelinjen når verdens største enkeltstående sportsbegivenhed finder sted og i år bliver det en dyst mellem Indianapolis Colts og New Orleans Saints.

Payton Manning og Colts er klare favoritter hos Ladbrokes til odds 1.47 - hvorimod Saints giver pengene odds 2.75 gange igen.

Ladbrokes tilbyder et stort udbud af odds alt fra længste field goal over totalt antal rushing yards til hvor mange yards først touch down bliver på – og over 200 andre spillemuligheder.

Ladbrokes danske chef, Richardt Funch udtaler ”Spilleomsætningen på Super Bowl er vokset ekstremt meget i gennem de sidste år. Vi har tydeligt kunne se, at danskerne år for år har taget amerikansk fodbold mere og mere til sig.

”I årets Super Bowl er spillerne på Ladbrokes ikke i tvivl om hvem vinderen bliver. Lige siden at det blev gjort klart, at det var Colts og Saints der skulle møde hinanden har vi modtaget klart flest spil på Colts.

Vi har derfor måtte sætte oddset ned på Colts adskillige gange gennem de sidste par dage så de nu er helt nede i odds 1,47. Så hvis man har fidus til Saints er der helt klart gode penge at hente.” siger Richardt Funch.

Det er første gang siden 1983, at de to bedste hold fra grundspillet mødes i Super Bowl. Så forventningerne er tårnhøje specielt når man kigger på QB kampen mellem sæsonens formentligt bedste QB’s Payton Manning og Drew Brees.

Hvem vinder Super Bowl odds
New Orleans Saints 2,75
Indianapolis Colts 1.47