Kunderne er strømmet til Sportingbet under EM i fodbold. I den første uge har Sportingbet mærket en markant fremgang af danske kunder, som ønsker at benytte sig af de gode væddemål.

Den seneste uge har sat rekord med hensyn til aktive kunder og væddemål indgået. Desværre (for Sportingbet) er det spillerne der har vundet, idet der har været udbetalt flere gevinster, end der er modtaget spil for.

Dette skyldes blandt andet, at Sportingbet blev ramt af de mange kort i kampen Schweiz - Kroatien. Her tilbød Sportingbet odds 15,00 for over 100 booking points (10 points pr. advarsel, 25 pr. røde kort), så det betød en god indtjening til spillerne.

Ifølge Sportingbets skandinaviske Marketingchef Mikkel Vejlgaard er grunden til den store tilstrømning selvfølgelig EM i sig selv, men også fordi Sportingbet tilbyder en flot velkomstbonus på op til 750 dkr., hvilket er blandt markedets højeste.

Også den daglige Dagens 3'er konkurrence er blevet vældig populær. Indtil videre har 5 vindere vundet 1000 kr. kvit og frit. Denne konkurrence fortsætter selvfølgelig turneringen ud.

Fremtiden ser lys ud med hensyn til spændende udfordringer til danske kunder hos Sportingbet. Forude venter store sportsbegivenheder såsom Tour de France og OL, hvor Sportingbet har til hensigt at fortsætte den store succes i form af suveræne odds og andre gode tilbud til de danske spillere.