Sponsoreret indhold fra Danske Spil

 

Fredag aften skal det endeligt afgøres. Hvem løber af med titlen som sæsonens bedste ny-danser i Vild med Dans?

Finalen står i år mellem de to kvindelige skuespillere, Stephania Potalivo og Ena Spottag.

Denne sæsons Vild med Dans har udviklet sig til en af de mest uforudsigelige omgange længe set. På trods af dette er Danske Spils oddssættere ikke tvivl, når favoritværdigheden skal placeres i finalen.

- Vi ser Stephania Potalivo som relativ klar favorit til at løbe med den samlede sejr, siger oddsansvarlig Peter Emmike.

- Sammen med Morten Kjeldgaard er Stephania Potalivo blevet rost til skyerne de seneste fredage i Vild med Dans for hendes tekniske niveau. Parret var fra start vores favorit til den samlede sejr, og da de nærmeste konkurrenter i form af Søs Egelind og Mads Vad blev stemt hjem, blev Stephania og Mortens favoritværdighed kun større, fortæller oddssætteren.

- Det kan dog blive en tæt dyst i finalen, for Ena Spottag har også præsteret godt uge efter uge sammen med dansepartner Thomas Evers Poulsen. Ligesom Stephania Potalivo har hun ikke været i omdans i dette års Vild med Dans, men vi forventer, at Stephania Potalivo nyder en større popularitet blandt seerne og derfor ender som vinder, siger Peter Emmike.

Hvem er din favorit i sæsonens Vild med Dans? Stephania Potalivo er favorit i odds 1,42, men Ena Spottag må affinde sig med en rolle som outsider og odds 2,70 for en finalesejr.

Spil på Vild med Dans-finalen hos Danske Spil* her: https://danskespil.dk/oddset/underholdning/danmark/vild-med-dans

Vild med Dans – Vinder:

Stephania Potalivo               odds 1,42

Ena Spottag                         odds 2,70