Hvem var BetXperts bedste forumbruger i august, og hvem var bedste blogger? Stem om det...

Vi skal bruge jer, kære brugere, som hård, men retfærdig jury.

To afstemninger er sat op på denne side: http://betxpert.com/konkurrencer/maanedens-bruger

Gak ind, vurdér de nominerede (der er links til vedkommende blogs og forumindlæg) - og tryk så på knappen ud for den foretrukne kandidat. Afstemningerne løber til tirsdag d. 10. september (cirka kl 11) - hvorefter vi uddeler præmier til vinderne.

Hvem var månedens bedste forumbruger?

Vi har nomineret 5 brugere, der hver især har bidraget flittigt og konstruktivt til debatten i BetXperts forum.

Hvem har fortjent titlen som den bedste forumbruger i august og dermed et gavekort på 1.000 kr (nr 2 får et gavekort på 300 kr)?

Er det pibbles? Eller er det Tytteboevs? Eller Tunitis? Eller nortgreen? Eller The Darkhorse?

Tjek de nomineredes forumbidrag (hvis du klikker på et af ovenstående links, kommer du til vedkommendes brugerside der bl.a. indeholder en link-liste over de seneste forumindlæg).

Og stem så her: http://betxpert.com/konkurrencer/maanedens-forumbruger

Hvem var månedens bedste blogger?

Månedens bedste blogger får et gavekort til 1000 kr, nr 2 får et gavekort på 300 kr.

De fire nominerede bloggere (og deres blogs) for august er:

The Darkhorse:

De nye bookmakere

CDbjerg:

Dong!

pibbles:

Overraskelser i den tyske pokalturnering

 

Tytteboevs:

Analyse af spilobjekter

Alle blogs kan ses her: http://www.betxpert.com/blogs

Læs og stem så her: http://betxpert.com/konkurrencer/maanedens-blogger

Månedens bedste brugertipper

Vi har også en månedlig kåring af BetXperts to bedste brugertippere - men i august levede ingen brugere op til alle konkurrencens vilkår.

Det er dog værd at gøre opmærksom på Perten. Han levede ikke op til kravet om "jævn fordeling" (han begyndte først at levere augusttip d. 17.), men scorede et flot overskud på 12,54 enheder med sine 28 tips. Blandt fuldtræfferne var odds 13 for to mål eller flere af Thomas Dalgaard i SønderjyskE-Viborg og odds 6 for en scoring af Hans Henrik Andreasen i Esbjerg-St.-Étienne.

Bemærk. at man kan sms-abonnere på brugertips. Det gør man (når man er logget ind på BetXpert) ved at klikke på SMS-logoet øverst på forsiden; klik derefter på "Mine abonnementer" og på "Brugertips, abonnementer - oversigt" og scroll dig frem til den eller de brugere du ønsker at føje til. Derefter modtager du en sms, når de udlægger nye tips.

Hvis du altså har sms-klip på din konto; det får du ved at klikke på "Køb flere SMS klip" på sms-siden og følge anvisningerne: http://betxpert.com/sms

Månedens Bruger-konkurrencer - præmier for 3.900 kr

I vores Månedens Bruger-konkurrence kårer vi - og præmierer - vores mest fremtrædende brugere i tre kategorier:

- Månedens forumbruger

- Månedens brugertipper

- Månedens blogger

Kåringerne følges af uddeling af gavekort på en samlet værdi af knap 4.000 kr. - hver måned!

Udover æren og præmierne, får de brugere der vinder i én af de nævnte kategorier, en synlig anmærkning på deres brugerprofil, som vil fremstå som et tydeligt bevis på deres kåring til tid og evighed.

Månedens forumbruger

Ved udgangen af hver måned nominerer BetXpert 5 brugere ud fra et sæt af kriterier, der bl.a. omfatter: Antal startede tråde, antal debatdeltagelser, indlægskvalitet, hjælpsomhed.

Det er så op til alle vores brugere, via en afstemning, at bedømme hvem af de 5 der har fortjent titlen som Månedens Forumbruger.

Den bruger der efter en uges afstemning har modtaget flest stemmer, vinder - ud over æren - et gavekort på 1.000 kr., udstedt hos Gavekortet.dk.

Månedens "runner-up", dvs. den bruger der får næstflest stemmer i afstemningen, modtager - ligeledes hos Gavekortet.dk - et gavekort på 300 kr.

Månedens brugertipper

Månedens bedste brugertipper er den der har opnået det største overskud. Man skal have leveret mindst 8 tips (med jævn fordeling; højst syv dage i træk uden tips) og i øvrigt levet op til kravene til brugertips.

Nr 1 vinder et gavekort til Gavekortet.dk på 1.000 kr.

Månedens "runner-up", dvs. den næstbedste brugertipper, får et gavekort på 300 kr.

Månedens blogger

Kåringen af "Månedens blogger", tager udgangspunkt i den bruger/ekspert der i løbet af en måned udmærker sig mest i vores blog-sektion.

Her kæmper brugerne altså side om side med eksperterne, modsat i de to andre månedens bruger-konkurrencer.

Ved udgangen af hver måned nominerer BetXpert 5 brugere/eksperter ud fra den forgangne måneds blog-aktivitet. I udvælgelsen af de nominerede lægges vægt på bl.a. følgende: Aktualitet/relevans, formidlingsevne, evne til at skabe debat.