Der er uden tvivl mange motorsports ntusiaster som længe har set frem til årets første Formel 1 løb som køres tidligt søndag morgen dansk tid i Australien nærmere betegnet Melbourne.

Man havde i sidste sæson fra Formel 1 ledelsens side indført en række ændringer som havde til hensigt at gøre løbene mere spændende og seværdige hvilket de da også blev. Til denne sæson har man foretaget flere ændringer for at øge jævnbyrdigheden yderligere - løbet på søndag i Melbourne vil give et fingerpeg om det er lykkes.

For de danske kunder hos verden største spillebørs Betfair* som vælger at følge løbet der starter kl 4 søndag morgen og vises direkte på TV2, er det nok en god ide at man tager en stærk kop kaffe inden starten går. Hos Betfair* kan man nemlig spille på udfaldet af løbet samtidig med at det køres. Det er de såkaldet In-Play væddemål som giver mulighed for at placere væddemål på hvilket som helst tidspunkt under løbet. Specielt ved starten er der meget stor væddeaktivitet og Betfair* vil i det første minut efter starten er gået matche mere end 10.000 væddemål. Spillebørsen forventer at matche væddemål for mere end 40 millioner kr. til dette ene løb hvoraf mere end halvdelen vil blive indgået efter starten er gået.

Som altid er det Michael Schumacher der er forhåndsfavorit i løbet som han har vundet tre gange tidligere. I hele tyskerens karriere har han vundet 36% af de Formel 1 løb han har deltaget i hvilket må siges at være imponerende. I fredagens testkørsel satte han banerekord og har dermed givet et klart signal til sine konkurrenter om at han også i år bliver svær at bide skeer med.

Hos Betfair* betaler Schumacher i øjeblikket odds 2,52 for en sejr. Juan Pablo Montoya er næstfavorit til 6 gange pengene. Han har hidtil i karrieren haft 11 pole positions men har kun formået at vinde 3 løb, kan han styre sit temperament kan han blive en seriøs konkurrent. Skotten David Coulthard kan blive en farlig outsider, han har vundet løbet i både 1997 og 2003 og handles i øjeblikket til odds 18,5.

Ovenstående odds er før tidskørslerne lørdag hvor der kan ændres meget.

Udover at spille på den endelige vinder er der masser af andre væddemuligheder hos Betfair* herunder bl.a. hurtigste omgang, hvem fuldfører løbet, hvem får pole position.

God fornøjelse til de morgenduelige, og husk nu at sætte vækkeuret!