Sportingbet, som er verdens største online spilleselskab, har for 297,5 millioner US$ (ca. 1,7 milliarder kroner) købt Paradise Poker.

Med købet af Paradise Poker, som hører til blandt de fire største Internet pokersider, bliver Sportingbet næsten dobbelt så stor og har nu 2 millioner kunder på verdensplan.

Paradise Poker, som blev grundlagt i 1999, har i de seneste år oplevet en markant vækst og har i dag over 700.000 registrerede brugere. Alene i årets første 7 måneder har man haft et driftsoverskud på 37,2 millioner US$.

Sportingbet forventer med overtagelsen af Paradise Poker at kunne udbygge sin position på markedet og samtidig skabe verdens eneste virksomhed, der kombinerer online sportsbetting og poker. Om nyerhvervelsen udtaler Sportingbets direktør Nigel Payne:

"Opkøbet af Paradise Poker er et vigtigt skridt fremad i forhold til opnåelsen af dette mål. Pokerspil er et marked i betydelig vækst og kommer til at spille en nøglerolle i konsolideringen af online spilleindustrien. Som en ansvarlig og gennemskuelig udbyder har vi mulighed for at samle sportsbetting, casino, gaming og pokerprodukter under én hat, så kunderne kun skal bruge et enkelt brugernavn, password og konto".

Sportingbets skandinaviske marketingchef Mikkel Vejlgaard er heller ikke i tvivl om betydningen af indlemmelsen af Paradise Poker:

"Det er en fantastisk nyhed for både Sportingbet og vores kunder. Rent kommercielt giver det en masse spændende muligheder i Danmark, og for kunderne betyder det selvfølgelig et forbedret produkt og flere spillemuligheder. At vi så samtidig med flere længder udbygger vores position som verdens største online spilleselskab er med til at skabe endnu mere tillid og tryghed for vores kunder."