Sponsoreret indhold fra Danske Spil

I sidste uges semifinale på Camp Nou mellem FC Barcelona og Bayern München i Champions League gjorde Lionel Messi lige, hvad der passede ham på grønsværen. Den argentinske troldmand levede i den grad op til sit navn og tryllebandt en hel fodboldverden med sine to mål og sit fantastiske blik for spillet.

Med en 3-0 sejr i baggagen er FC Barcelona på det nærmeste klar til Champions League-finalen i Berlin d. 6. juni. Så spørgsmålet er, om Lionel Messi igen ruller sig ud eller vælger at spare en smule på kræfterne?

Danske Spil* har derfor sat Lionel Messi op i en duel ene mand mod Bayern Münchens samlede stjerneparade af spillere til tirsdagens returopgør i Champions League.

- Vi tror umiddelbart ikke, at Lionel Messi skiller Bayern München-holdet ad igen som i sidste uge, siger oddssætter Peter Emmike.

- FC Barcelona behøver for det første ikke at rulle sig ud med den store føring fra første opgør in mente. Derudover må Bayern München virkelig være opsatte på at få vasket ydmygelsen væk, og på Allianz Arena har sydtyskerne været aldeles suveræne i denne Champions League-sæsons fem hjemmekampe med en målscorer på hele 19-1, fortæller Peter Emmike.

At Messi scorer flere mål end Bayern München-holdet tilsammen, kan spilles til odds 5.00, mens hjemmeholdet giver odds 1.60. Lige mange mål af Bayern og Messi giver er uafgjort resultat, og er odds 3.50 værd.

Scorer Messi igen to mål eller flere ligger der odds 5.50 og venter på gamblerne.

Kampen mellem Bayern München og FC Barcelona ligner på forhånd en tæt affære, hvor det er svært at udpege en vinder. Både sydtyskerne og catalanerne kan spilles til odds 2.55.

Flest mål i kampen Bayern München-Lionel Messi?

Bayern München – Uafgjort (lige mange mål) – Lionel Messi

Odds 1.60             Odds 3.50                          Odds 5.00

Scorer Lionel Messi minimum to mål?

Ja                   Odds 5.50

Nej                 Odds 1.10

Bayern München – FC Barcelona (1X2)                                          

Odds 2.55  Odds 3.75   Odds 2.55