Sponsoreret indhold fra Danske Spil


Lørdag skydes cykelsæsonens sidste Grand Tour i gang, når Vuelta a Espana begynder med en 7,4 kilometer holdtidskørsel fra mondæne Puerto Banus.

Den forsvarende mester Alberto Contador fra Tinkoff-Saxo stiller ikke op til et forsvar af titlen, hvilket indsnævrer favoritfeltet kraftigt til dette års ultimative hæder i den spanske rundfart.

I følge Danske Spil* ligner det derfor en knivskarp duel om Vuelta-tronen.

- Kampen om Vuelta-sejren ligner ene og alene en kamp mellem Chris Froome og Nairo Quintana. De to ryttere viste sig i Tour de France at være en klasse over alle andre, og det forventer vi fortsætter i Vueltaen, siger Jeppe Helbo Jensen.

- I modsætning til Tour de France ser vi denne gang Quintana som den største favorit. Dels kom colombianeren bedst ud af Tour de France, og derudover har den spinkle bjergrytter deltaget i knap så mange gadeløb som Froome efter Touren.

- Quintana vil sandsynligvis tabe tid til Froome på den individuelle enkeltstart, men der er rigelig af bjergafslutninger i Vueltaen til, at Quintana kan udligne Froomes fordel i denne disciplin, fortæller Jeppe Helbo Jensen.

Den colombianske bjergrytter er favorit i odds 2,85, mens den engelske Tour-vinder står til odds 3,75. Nærmeste udfordrer er Tourens nr. 3 spanske Alejandro Valverde, der 6-dobler indskuddet på Oddset.

Spil på Vueltaen hos Danske Spil* her: https://danskespil.dk/oddset/cykling/international/vuelta-a-espana


Vuelta a Espana 2015 – Vinder:
Nairo Quintana odds 2,85
Chris Froome odds 3,75
Alejandro Valverde odds 6,00
Fabio Aru odds 8,00
Vincenzo Nibali odds 10,00
Mikel Landa odds 15,00
Joaquim Rodriguez odds 15,00
Domenico Pozzovivo odds 20,00
Rafal Majka odds 25,00
Tejay van Garderen odds 25,00