Lidt over middag på søndag er nerverne på højkant i Leeds hvor bysbørnene møder Portsmouth i et opgør hvor der står rigtigt meget på spil for begge klubber i deres kamp for at undgå nedrykning til 1. division.

Efter at have spillet nogle gode kampe blev Leeds i sidste uge udraderet at Arsenal via et 0-5 nederlag og der er ikke plads til flere af disse resultater hvis klubben fra Yorkshire skal undgå nedrykning. Gæsterne fra Portsmouth har spillet rigtigt godt på det seneste og vandt i deres sidste kamp 1-0 over Manchester United så det er ét hold med selvtilliden i orden, men det skal bemærkes at Harry Redknapp’s mandskab har været mildeste talt ringe på udebane i denne sæson.

Sidst de to hold mødtes var den 8. november hvor Leeds blev sendt hjem med et 1-6 nederlag i bagagen og der er ingen tvivl om at man gerne vil hævne dette nederlag. Leeds har vundet de sidste fire hjemmekampe mod Portsmouth og da det samtidig er én af de kampe som skal vindes hvis der skal stå Premier League på visitkortet i næste sæson så må det forventes at Leeds går efter sejren i søndagens kamp.

Hos verdens største spillebørs Betfair* hvor der som altid er mulighed for at spille helt til sidste dommerfløjt i alle Premier League kampe giver en sejr til Leeds i skrivende stund odds 2,26 hvorimod et uafgjort resultat betaler odds 3,60. Tror man derimod at Portsmouth vinder handles dette i øjeblikket til odds 3,50.

Bliver et opgør med mindre end tre mål giver dette odds 2,00 hvorimod et opgør med tre eller flere mål betaler odds 1,92 hos Betfair*.