Aston Villa og Newcastle som er to af de hold der har en realistisk chance for nå den fjerdeplads i Premier League der kan give adgang til Champions League mødes søndag eftermiddag i et rigtigt seks point opgør.

Begge hold har virkelig brug for alle tre point hvis Champions League drømmene skal bevares og derfor skulle der være garanti for en intens og spændende kamp. Aston Villa er efter en dårlig start på sæsonen virkelig kommet op i omdrejninger og har kun tabt en af de sidste fem hjemmekampe. Newcastle som onsdag kvalificerede sig til semifinalen i UEFA Cup’en efter at have besejret PSV Eindhoven har også haft en god sæson men er ikke specielt frygtindgydende på udebane hvor holdet ikke har vundet i de sidste 10 kampe i Ligaen.

Af de sidste 4 opgør mellem de to klubber i Ligaen er tre af kampene endt 1-1 så holdene står godt til hinanden, men hvis en klub skal fremhæves med de største chancer er det Aston Villa som har været meget stærke på hjemmebane i denne sæson. Herudover kan det være at Newcastle allerede er begyndt at se frem til torsdagens opgør i UEFA Cup’en mod Marseille, vinder klubben denne turnering vil det bringe den første større pokal til Newcastle siden 1969.

Hos verden største spillebørs Betfair* hvor man som i alle Premier League kampe kan spille helt til sidste dommerfløjt udbetaler en sejr til Aston Villa i øjeblikket til odds 2,58, uafgjort handles til odds 3,35 og en sejr til Newcastle belønnes med odds 3,05 hos Betfair*.