Det danske kvindelandshold, der overraskende fik 1-1 i søndagens EM-kamp mod Sverige, spiller sin næste kamp onsdag - pudsigt nok stort set samtidig med herrelandsholdet, der i Parken tager imod Albanien i VM-kvalifikationspulje 2. Peter Bondes piger spiller mod England kl. 19 - mens Morten Olsens drenge løber på græsset kl. 20.

BetXpert prøvede i går at piske lidt stemning op omkring EM i kvindefodbold - uden det store held (vi tog også fejl i vores tip - vi havde nemlig anbefalet spil på Sverige). Mens vi slikker vores sår og overvejer næste tiltag på spindesiden, vil vi nu kaste et blik på den uhyre vigtige Albaniens-kamp.

Målsætningen er klar - 3 point skal i hus. Pt ligger Danmark nemlig kun på en fjerdeplads og er 11 point efter Ukraine, 6 efter Grækenland og 4 efter Tyrkiet (der dog alle har spillet en kamp mere end DK).

Sidste torsdags træningskamp mod Finland demonstrerede endnu en gang problemerne for Mortens Olsens landshold: Midtbanen fungerer ikke optimalt, og angriberne scorer for lidt. Det endte med en 1-0-sejr, men spillet lovede ikke godt for årets resterende VM-kampe, hvor vi ud over Albanien skal møde Tyrkiet, Georgien, Grækenland og Kazakhstan.

Desværre må det danske hold mod Albanien undvære vigtige kreative elementer som Jesper Grønkjær og Claus Jensen. Men der burde stadig være mulighed for at stille et slagkraftigt mandskab.

Hvad med fx at prøve en offensiv med Jon Dahl og Søren Larsen fremme, Jan Kristiansen, Martin Jørgensen og Michael Silberbauer bagved... Og så Thomas Gravesen som oprydder?

Hermed skal lyde en opfordring til at komme med bud på startopstillingen, dels den ideelle, dels den Morten Olsen nok vælger til onsdagens kamp: http://www.betxpert.com/forum/display.asp?threadID=14097&ForumID=9

Efter at Rasmus Würtz, Hjalte Bo Nørregaard og Michael Gravgaard er blevet sendt hjem, ser truppen sådan ud:

Jesper Christiansen
Thomas Sørensen
Brian Priske
Daniel Agger
Jan Kristiansen
Niclas Jensen
Per Krøldrup
Per Nielsen
Thomas Helveg
Allan K. Jepsen
Christian Poulsen
Daniel Jensen
Michael Silberbauer
Thomas Gravesen
Dennis Rommedahl
Jon Dahl Tomasson
Kenneth Perez
Martin Jørgensen
Morten Skoubo
Søren Larsen