Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Fredag starter den hidtil største CS:GO-event på dansk jord, når de første kampe afvikles i BLAST Pro Series. Seks af de bedste hold i verden er samlet i København inklusive de to danske hold, Astralis og North - det er dog ikke hos de to hold, at favoritværdigheden ligger hos Danske Spil*.

- Først og fremmest er det bare et kæmpe event, der kommer til landet. Det er de bedste af de bedste, der skal spille i Royal Arena, så folk kan godt glæde sig, siger Danske Spils EOddset Manager Kasper Nemeth og fortsætter om de danske holds chancer:

- Astralis og North får det svært. De to hold hører til i toppen af verden, det er der ingen tvivl om. Men lige nu er der andre hold, der er stærkere.

- Astralis har for ikke så længe siden været tredjefavorit til at vinde, men siden har dev1ce meldt afbud med sygdom, og det er en kæmpe stor bét for holdet, at de må undvære deres helt store stjerne. Uden ham og med en helt ny spiller, bliver det mere end almindelig svært for Astralis at gøre noget væsen af sig i den her turnering, siger EOddset Manager hos Danske Spil*, Kasper Nemeth.

- North er et hold, der stadig mangler at vinde en turnering af den her kaliber. De har egentlig vist fine takter i nogle turneringer siden Valde kom til, men de mangler lige gennembruddet. Derfor rangerer vi dem ikke blandt de absolutte favoritter.

Kasper Nemeth understreger dog, at det er svært at oddssætte denne turnering. Til det er turneringsstrukturen og holdenes formkurver simpelthen for uforudsigelige, vurderer Kasper Nemeth, som trods alt har FaZe med danske Karrigan i spidsen som favorit til at vinde turneringen.

- FaZe har et drømmehold på mange måder, og de har leveret i år, så derfor er de vores favoritter. De er gode. Men omvendt er vi heller ikke blinde over for, at NiP lige slået FaZe i Oakland, så betyder det, at NiP rider på en bølge? Og hvad med North? De er på hjemmebane med flere tusinde fans i ryggen. Får det en indflydelse? Det kan sagtens være, siger Nemeth,

- Man må bare sige, at alt kan ske. Turneringens set up, hvor alle kampe på nær finalen skal afgøres i ét map, gør, at der kan ske overraskelser, hvis man ikke lige er på toppen. Der er lagt op til en helt vild spændende turnering, siger han.

Tjek Danske Spils odds på BLAST Pro Series lige her: https://danskespil.dk/oddset/esport/counter-strike-go/blast-pro-series