Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Onsdag og torsdag starter de danske holds jagt på billetter til de europæiske gruppespil. FCK spiller i anden kvalifikationsrunde i Champions League, og torsdag skal Lyngby, FCM og Brøndby så i aktion i Europa League-kvalens anden runde. I sidste sæson var FCK eneste danske deltager i et europæisk gruppespil, og Danske Spil* tror, at det bliver samme tilfælde i denne sæson.

- Vi tror, det er mest sandsynligt, at FCK kommer i et gruppespil som det eneste, danske hold, siger Peter Emmike, oddsansvarlig hos Danske Spil*.

- Hvis de slår Zilina, og efterfølgende taber i tredje kvalrunde, så har de jo stadig chancen for at komme med i Europa Leagues gruppespil. Og vi skal huske, at de er seedede hele vejen gennem kvalifikationen til Champions League, så det ser bedst ud for dem, siger han.

Torsdag møder Brøndby finsk modstand i VPS, mens Lyngby møder Slovan Bratislava og FCM møder Ferencvaros.

- I forhold til vores hold i Europa League-kvalifikationen, så er det en lang vej, de tre klubber skal igennem. Meget afhænger selvfølgelig af seedning og lodtrækning, men vi vurderer, at hvis de går videre fra anden kvalrunde, så er der store chancer for, at de alle tre løber ind i modstandere, som er bedre end dem selv. Vi tror, at FCM, Lyngby og Brøndby alle må lade livet i løbet af kvalifikationen, siger Peter Emmike, oddsansvarlig hos Danske Spil*

Danske Spil* har odds 1,35 på, at højst ét dansk hold kommer i enten EL- eller Cl-gruppespillet. Oddset på, at der kommer flere end ét hold er 2,90.

FC København møder onsdag aften Zilina i Champions League-kvalifikationen. Vinder de det møde, så venter der yderligere to runder, som skal vindes, før københavnerne igen er at finde i Champions Leagues lukrative gruppespil. Oddset på, at FCK kommer i gruppespillet er 2,60, meddeler Danske Spil*.

Tjek Danske Spils odds på europæisk fodbold lige her: https://danskespil.dk/oddset/fodbold/international/outright