Torsdag spilles første runde i Royal League. Den nystartede turnering, som har de fire bedst placerede fra Norge, Sverige og Danmark som deltagere, tegner på forhånd meget åben.

Sportingbet er selvfølgelig klar med odds til turneringen, og Nordens flagskib gennem de seneste 10 år Rosenborg er svag favorit til at vinde. Sportingbet giver fire gange pengene igen, hvis de nykårede norske mestre vinder Royal League.

Brøndby er Danmarks bedste bud på sejr. Topholdet fra den danske SAS-liga har meldt ud, at de går efter at vinde turneringen, og er de i stand til at fortsætte det gode spil fra den hjemlige liga, er de bestemt en mulighed. Sportingbet giver odds 5,00, hvis Brøndby ender med at vinde turneringen. De tre andre danske deltagere FC København, Esbjerg og OB giver henholdsvis odds 7,00, 12,00 og 17,00, hvis de vinder Royal League.

En anden mulighed kunne være norske Vålerenga, som faktisk formåede at presse Rosenborg lige til det sidste om det norske mesterskab. Holdet har vist god form indenfor de seneste tre måneder og ligner på sigt en konkurrent til Rosenborg om den norske trone. Sportingbet giver odds 8,00 for sejr til Vålerenga.

Nedenstående er odds på de fire danske holds kampe torsdag:

Brøndby - Tromsø, 1,44 4,00 6,50
IFK Göteborg - FC København, 2,25 3,25 2,90
Esbjerg - Vålerenga, 2,10 3,10 3,25
Malmö FF – OB, 1,80 3,40 4,00

Foruden odds på vinderen af turneringen, har Sportingbet ligeledes odds på samtlige kampe i turneringen, og desuden er der mulighed for at spille på vinderen af de tre indledende grupper.

Se alle odds på Sportingbet.com