Torsdag aften i Lissabon spilles den første af EM-turneringens kvartfinaler. Kampen står mellem værtslandet Portugal og England. Ingen har holdene har imponeret hidtil i turneringen. Begge mandskaber sluttede dog godt af, med flotte sejre over henholdsvis Spanien og Kroatien. Det tegner til en tæt kamp, dog med hjemmeholdet Portugal som smal favorit.

Sportingbet har selvfølgelig et stort udbud af væddemål på aftenens kvartfinale. Tror man på Portugal som vinder, giver Sportingbet hele odds 101,00 for en 2-0 sejr med Rui Costa, som også scorede i kampen mod Rusland, som 1. målscorer.

Man kan også vælge at spille på portugisisk sejr med mindst 3 mål til 10 gange pengene igen.

Er man af den overbevisning, at England har gode chancer i dagens kamp, tilbyder Sportingbet odds 76,00 for en sejr på 2-0 til England med David Beckham som 1. målscorer. Bestemt et attraktivt væddemål, da David Beckman er fast straffe- og frisparksskytte for englænderne.

Sportingbet har selvfølgelig løbende odds på den samlede vinder af turneringen. Lige nu er de forsvarende mestre fra Frankrig favorit til odds 3,00. Det måske bedst spillende hold hidtil i turneringen Tjekkiet giver odds 6,50 - mens man for Danmark får odds 13,00.

Sportingbet har ligeledes odds klar til de øvrige kvartfinaler, hvor der ligesom på dagens kamp er over 30 forskellige væddemål. Derudover tilbydes en masse specialvæddemål, som alle kan ses hos Sportingbet.