Til tasterne, folkens - kom med jeres tips til weekenden! Der er præmier på højkant - således har vi lige trukket lod om midtvejspræmier for 2.800 kr plus en ugepræmie på 200 kr. Hvem vandt? Læs herunder...

BetXpert.com vandt sidste weekends match i Betfair-konkurrencen "Road To Africa". Vi ramte Sampdorias sejr over Atalanta, mens vores modstander missede sit sats på Arsenal (tabte til United).

Efter de første 11 runder har vi 19 point for 6 sejre, 1 uafgjort og 4 nederlag, og vi indtager gruppens fjerdeplads (se stillingen). Det skal vi have forbedret i denne uge hvor en ny h2h-match venter i weekenden. Denne gang møder vi "Morten fra Århus" - der ligger på ottendepladsen med 13 point.

Efter 18 runder går top4 videre til 1/8-finalerne.

Vi har derfor igen - med henblik på at finde konkurrence-tips - brug for spilforslag og debat fra jer, kære læsere: I kan til gengæld vinde præmier.

Husk det skal være en fodboldkamp (der spilles lørdag eller søndag), og det skal være hos Betfair*. En afstemning sættes i gang torsdag kl. 12. Så debatten skal op at køre nu - så vi har nogle tips at stemme om! Læs mere længere nede.

Midtvejspræmier
Apropos præmier: Hver uge udtrækker vi en vinder af 200 kr, blandt dem der har deltaget i afstemningen om ugens tip. Sidste uges vinder blev: Switt.

Herudover udtrækker vi 5 vindere blandt alle afgivne stemmer når vi er halvvejs gennem Road to Africa konkurrencen, og endelig udtrækker vi i alt 10 vindere til allersidst, når konkurrencen hos Betfair* afsluttes.

Og nu er vi nået til midtvejs-præmierne (udtrækkes blandt alle der har stemt mindst én gang pr. 31. januar 2010):

1. præmie: 1.000 kr.: Tunnicliff
2. præmie: 600 kr.: cutoffen
3. præmie: 500 kr.: Krille77
4. præmie: 400 kr.: Kid Rock
5. præmie: 300 kr: CuBic


Alle vindere mail-kontaktes af BetXpert.


Road to Africa

Danmarks bedste?
Her på BetXpert.com har vi Danmarks bedste ekspertpanel og Danmarks bedste brugere. Knalddygtige. Synes vi da selv.

Nu skal det bevises.

Spillebørsen Betfair* har inviteret BetXpert til at deltage i Road To Africa. en stor tipliga-konkurrence der løber frem til 30. april 2010 med en tip-dyst (head-to-head) hver weekend. Den udfordring har vi selvfølgelig taget imod.

De 40 Road To Africa-deltagere er delt i 4 grupper à 10 spillere. I gruppespillet møder man hver modstander to gange, dvs 18 runder i alt. Herefter går top4 videre til 1/8-finalerne.

Kollektiv-koncept
Vi skal levere to tips. Det ene tip står vores ekspertpanel for, det andet skal I, kære brugere, levere.

I derude skal altså komme med jeres spilforslag (i forumtråden der er knyttet til denne artikel; se kommentarfuktionen forneden) - og så skal der debatteres lystigt indtil I, via afstemning, finder frem til ugens bedste bud.

Afstemning sættes i gang torsdag kl. 12. Så debatten skal op at køre nu - så vi har nogle tips at stemme om!

Præmier for 12.000 til BetXperts brugere

Der skal selvfølgelig være noget at stræbe efter (ud over æren).

Selve konkurrencen - hvor BetXpert er een af i alt 40 deltagere - har som hovedpræmie en rejse for to til VM i Sydafrika. Skulle vi vinde dén - eller en af de øvrige konkurrence-præmier - går den til vores ekspertpanel.

Men derudover har vi en særskilt præmiepulje - også sponsoreret af Betfair - til vores brugere. I alt 12.000 kr som via lodtrækning går til dem der deltager i afstemningerne når vi skal finde tips.

Lodtrækningen blandt alle der har stemt, foretager vi ad flere omgange:

Under hele gruppespillet udtrækker vi efter hver weekend én vinder af 200 kr., blandt alle der har stemt i den pågældende weekend.

Herudover udtrækker vi 5 vindere blandt alle afgivne stemmer når vi når halvvejs gennem konkurrencen, og endelig udtrækker vi i alt 10 vindere til allersidst, når Road to Africa konkurrencen afsluttes.

Bemærk at der er en betingelse for at være med: Se forneden i denne artikel.

Vindere af uge-præmie (200 kr.):
Runde 1: luthski
Runde 2: Sahl
Runde 3: SwuB
Runde 4: Mr.Bears
Runde 5: Nesta
Runde 6: wadders
Runde 7: Carsten Villadsen
Runde 8: NO12
Runde 9: selcukyildirim
Runde 10: mottah
Runde 11: Switt

Vinderne kontaktes af BetXpert.

Tip-proces
Vi har 500 units at spille for i hver uges dyst. Dem fordeler vi på to spil. Som udgangspunkt vil vi satse 100 enheder på det tip som vores brugere finder frem til. Og 400 enheder på ekspertpanelets tip. Men fordelingen er fleksibel.

Har du et tip du synes er oplagt at bruge og/eller vil du deltage i debatten om de tips andre kommer med, skal det ske i den forumtråd der er knyttet til denne artikel (se kommentar-funktionen herunder).

Deadline for fremlæggelse af tips er kl. 12 hver torsdag. På det tidspunkt vælger vi, på basis af jeres inputs, to-tre tips. Som I så stemmer om - med deadline for afstemningen fredag kl. 12. Det vindende tip bruger vi i konkurrencen. 

Betingelse for at være med
For at kunne være med i lodtrækning om bruger-præmierne, skal man have en Betfair-konto OG have indsat mindst 50 DKK med et betalingskort.

Læs mere her, på vores konkurrence-side - hvor vi også fortæller nærmere om brugerpræmie-strukturen og om Road to Africa-konkurrencen.