Onsdag aften tager Real Madrid på Bernabeau imod Bayeren München, og hvis den spanske storklub skal videre i Champions League turneringen så skal der andre "bolde på suppen" end tilfældet var i München hvor man var mere end heldige at slippe væk med et 1-1 resultat.

Bayern dominerede store dele af kampen og det var kun takket være et fælt drop af Oliver Kahn og storspil af Reals målmand at Zidane & Co. ikke tabte kampen.

Til aftenens kamp må hjemmeholdet undvære Ronaldo og Roberto Carlos, så det ser ud til at der bliver plads i angrebet til Raul som grundet en skade ikke var med i lørdagens 1-1 opgør mod Santander.

Hos Bayern München er der stadig lidt tvivl om Sagnol og Lizarazu, og så er der vist ingen tvivl om at Kahn vil gøre sit til at agere "levende plankeværk" for at gøre skaden god igen fra klubbernes første møde.

Real Madrid er et frygtindgydende hold specielt på hjemmebane, alligevel er det langtfra sikkert at klubben er at finde i næste runde af Champions League turneringen - men vi er nok alle meget klogere i aften ved 22.30 tiden.

Hos verdens største spillebørs Betfair* hvor man kan spille på kampen til sidste dommerfløjt giver en sejr til Real Madrid i øjeblikket odds 2,04. Et uafgjort resultat handles til odds 3,25 og en sejr til Bayern
München udbetaler odds 4,90.