I denne uge spilles de første semifinaleopgør i årets Champions League. Real Madrid og Chelsea indleder semifinalerne tirsdag aften, og BetXpert bringer her udvalgte odds på kampen.

Real Madrid og Chelsea har aldrig før mødt hinanden i Champions League, og de to hold har ikke mødt hinanden i en betydningsfuld kamp i dette årtusinde. Vi skal helt tilbage til UEFA Super Cup-finalen i 1998 for at finde seneste betydningsfulde møde mellem klubberne. Dengang kom Brian Laudrup på banen for Chelsea lige efter, at de var kommet foran med 1-0 i det 83. minut ved Gustavo Poyet. Uruguayaneren blev i øvrigt matchvinder i kampen med den scoring.  


Real Madrid slog i kvartfinalen Liverpool ud med samlet 3-1, mens Chelsea slog FC Porto med samlet 2-1 i deres kvartfinale. Real Madrid vandt første kamp med 3-1 i Madrid, og returopgøret på Anfield endte uden scoringer.

Chelsea og Porto spillede begge deres kvartfinalekampe på Estadio Ramón Sánchez Pizjuán. Tuchels Chelsea vandt første kamp 2-0, og Sérgio Conceiçãos Porto vandt så returkampen med 1-0.

Oddsboost til alle spillere på Real Madrid - Chelsea hos Onsidebetting 

  • Gå til Onsidebettings hjemmeside og opret dig eller log ind - det tager under 5 minutter
  • Spil på Onsidebettings oddsboostet til Real Madrid - Chelsea:
    • Der scores mindst et mål i kampens første 15 minutter (0-14:59) til odds 4,00
    • Karim Benzema scorer kampens første mål til odds 5,00
  • Du finder spillene under "Verdens Bedste Odds" i menuen til venstre, hvor de forskellige sportsgrene er oplistet
  • Der ligger også andre oddsboosts (blandt andet til PSG - Manchestrer City), og du kan frit spille på dem alle
  • Eventuelle gevinster er fritaget for omsætningskrav
  • Tilbuddene er for alle Onsidebetting-kunder, eksisterende såvel som nye

Spil oddsboosts hos Onsidebetting

Odds på Real Madrid - Chelsea

Herunder finder du de bedste odds på Champions League-semifinalen mellem Real Madrid og Chelsea. Der er kickoff tirsdag klokken 21.00, og du kan se kampen direkte på 3+ og Viaplay. Der er optakt fra klokken 20.00. 

Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
Uafgjort 3,30
Chelsea 3,45
Asian handicap-odds til Real Madrid - Chelsea Højeste odds Bookmaker
Chelsea (Asian 0) 2,38
Hvor mange mål scores der? Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 2,38
Under 2,5 mål 1,73
Scorer begge hold? Højeste odds Bookmaker
Ja 2,00
Nej 1,95
Målscorer i kampen? Højeste odds Bookmaker
Karim Benzema scorer 2,65
Eden Hazard scorer 4,35
Vinícius Júnior scorer 4,35
Sergio Ramos scorer 5,00
Mason Mount scorer 5,50
Casemiro scorer 8,50
Toni Kroos scorer 10,50
Thiago Silva scorer 15,00

Odds på Real Madrid - Chelsea er senest opdateret mandag den 26. april klokken 12.28. 


Som øverste oddstabel viser, spår bookmakerne en meget tæt første kamp på Estadio Alfredo Di Stéfano, hvor Real Madrid har spillet deres hjemmebanekampe siden genstarten af fodbolden. 

Bookmakerne tror heller ikke meget på et målrigt første opgør i Madrid, og det giver også god mening, da begge hold har en stærk defensiv. Desuden er de seneste fem Champions League-kampe med deltagelse af Chelsea gået under 2,5 mål. Chelsea har også holdt buret rent i deres seneste tre kampe, og for Real Madrids vedkommende har man ikke lukket mål ind siden El Clásico den 10. april. Det vil sige fire kampe i træk med clean sheet for Real. 

Real Madrid kommer til kampen med et 0-0-resultat fra weekendens La Liga-kamp hjemme mod Real Betis. I den kamp fik Eden Hazard comeback, da han blev skiftet ind i det 77. minut. Dermed kan det forventes, at han også får spilletid mod sin gamle klub på tirsdag. Dog næppe fra start. Dani Carvajal gjorde også comeback i kampen mod Betis, og han forventes at starte inde på højrebacken for Los Blancos. 

Zinedine Zidanes Madrid-hold kæmper med om mesterskabet i Spanien, hvor det er meget tæt mellem førerholdet Atlético og Barcelona, der ligger nummer tre. Kun to point har Atlético ned til de to storklubber, da de tabte søndagens udekamp med 2-1 til Athletic Bilbao. FC Barcelona har en kamp i hånden, og den spiller de på torsdag mod Granada på hjemmebane. Vinder de her, går de dermed op på førstepladsen i den bedste spanske række. 

Chelsea er ikke i nærheden af mesterskabet i England, men til gengæld vandt de en meget vigtig udekamp i weekenden, hvor de mødte West Ham på London Stadium. Her scorede Timo Werner sejrsmålet efter 43 minutter, og dermed overhalede Chelsea West Ham i tabellen, hvor The Blues nu ligger på den vigtige fjerdeplads. Samtidig smed de regerende mestre fra Liverpool vigtige point mod Newcastle dybt inde i overtiden, og Klopps mandskab har nu fire point op til top-4 med blot fem spillerunder tilbage. 

Real Madrid er ubesejrede i deres seneste fem Champions League-kampe. De har dermed ikke tabt i Champions League i 2021. Desuden er Real ubesejrede i deres seneste 17 kampe. De har således ikke tabt siden 30. januar, hvor de tabte 2-1 til Levante på hjemmebane.  

Bud på startopstillinger

Real Madrid: Courtois - Carvajal, Militão, Varane, Nacho - Modric, Casemiro, Kroos - Asensio, Benzema, Vinícius Júnior

Chelsea: Mendy - Azpilicueta, Thiago Silva, Rüdiger - James, Kanté, Jorginho, Chilwell - Mount, Werner - Havertz

Ovenstående formodede startopstillinger er fra WhoScored

Real Madrid er uden Lucas Vázquez og Federico Valverde, mens Sergio Ramos, Toni Kroos og Ferland Mendy alle er tvivlsomme til første kamp mod Chelsea. 

Chelsea har alle mand klar, bortset fra kroatiske Mateo Kovacic, der er skadet. I weekenden startede Andreas Christensen inde for The Blues, mens César Azpilicueta spillede wingbacken. Iført de danske briller kan vi håbe på genvalg til "AC", men det formodes, at Chelsea-kaptajnen rykkes ned i forsvaret i tirsdagens kamp, og så spiller Reece James eller Callum Hudson-Odoi formentlig på højresiden. 

Den europæiske Super League vil ganske givet blive omtalt i forbindelse med dette semifinaleopgør, da begge klubber var involverede i projektet. I sidste uge trak historien om den europæiske superliga store overskrifter, og blot få dage efter annonceringen blev projektet lagt i graven efter voldsom kritik.