Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Både PSG og Real Madrid bejler til Christian Eriksen, men ifølge Danske Spil*, så bliver han i Tottenham.

- Vi har odds 7,00 på, at Christian Eriksen havner i PSG inden transfervinduet lukker d. 1. september. Thiago Motta er jo gået på pension, Pastore er smuttet til Roma og Rabiot rygtes væk til Italien. Thomas Tuchel skulle derfor have udset Eriksen til at have den bærende rolle på midtbanen. Der er jo ingen tvivl om, at PSG har de økonomiske muskler der skal til, og rygterne siger også, at de har et bud klar på i omegnen af 835 millioner kr., udtaler oddsansvarlig hos Danske Spil*, Peter Emmike og fortsætter:

- Det er også værd at bemærke, at Tottenhams regning på ombygningen af White Hart Lane er mere end fordoblet. Den oprindelige omkostning lød på 3,4 milliarder kroner, men nu skulle byggeprojektet eftersignende koste 8,5 milliarder kroner. Hvis Tottenham bliver tilbudt omkring 8-900 millioner kr. for Christian Eriksen, så kunne man forestille sig, at de ville svært ved at sige nej til sådan en pengeindsprøjtning. Desuden har Eriksen heller ikke fået fornyet sin kontrakt, så han har kun to år tilbage af sin nuværende.

- Real Madrid er en anden mulig destination og bejler, hvor vi tilbyder odds 5,00. Modric er henover sommeren blevet rygtet til Inter, hvor han kan blive genforenet med sine kroatiske venner, Brozović, Vrsaljko og Perišić. Real Madrid har jo mistet Ronaldo, og selvom de har hentet flere dygtige spillere, så har de ikke sprængt banken endnu. Det kunne meget vel være Eriksen, og som ifølge rygterne, skulle være Real Madrids første prioritet, siger Peter Emmike.

- Vi tror dog på, at Eriksen forbliver i Tottenham. Her tilbyder vi odds 1,30. Det skyldes først og fremmest at Premier League er gået i gang, og deres transfervindue er lukket. Derfor, hvis Tottenham sælger, så kan de ikke købe en erstatning før til januar. Christian Eriksen føler sig også godt hjemme i Tottenham, så det vil også være en stor ting for ham og hans familie, hvis de lige pludselig skulle flytte.

Hvis du gerne vil spille på hvor Christian Eriksen spiller d. 1. september, så kan du gøre det her.