Parbet Poker er ude med et godt tilbud til brugerne af BetXpert. Enhver der foretager første indbetaling til sin Parbet spillekonto og indbetaler minimum $10, modtager det nye danske Pokermagasinet gratis. Bemærk, at dette tilbud både gælder for nye kunder, og for allerede oprettede kunder der endnu ikke har foretaget deres første indbetaling!

Det eneste der kræves er at man indsætter minimum $10 på sin Parbet-konto, og efterfølgende spiller minimum 10 raked hands i deres pokerklient. *

Tilbuddet er rettet mod brugere af BetXpert, og er gældende for danske brugere. Parbet har lavet dette tilbud fordi de gennem de seneste måneder har fået mange nye kunder via BetXpert, og ønsker at alle får chancen for at opleve hele deres pokerudbud, og samtidig får en helheds-pokeroplevelse med medtagelsen af den nyeste udgave af det nye danske kvalitetsmagasin omhandlende poker.

Sådan gør du for at få fingre i Pokermagasinet:

  1. Besøg Parbet og opret en ny konto (eller log ind på din konto, hvis du allerede har en, men endnu ikke har foretaget første indbetaling til den).
  2. Indsæt min. $10 på kontoen.
  3. Download pokerklienten hos Parbet.com.
  4. Åbn pokerklienten og overfør de $10 til din pokerkonto fra Parbet kontoen.
  5. Spil minimum 10 raked hænder *
  6. Send en e-mail til [email protected] med “pokermagasinet” i emnelinjen. Husk at angive dit brugernavn hos Parbet og adressen hvortil du vil have tilsendt pokermagasinet.
Tilbuddet er gældende til d. 5 september 2005.

Besøg Parbet her.

* En raked hand hos Parbet er en pokerhånd hvor du minimum har spillet $0,25, det vil sige du skal ikke nødvendigvis have spillet alle kortene ud men blot have deltaget med $0,25 i indskud. Det svarer til at du minimum skal spille 5 puljer med indskud på 2 kr. i hver pulje.