Mandag 18. januar begynder årets første Grand Slam i tennis - Australian Open 2016. Vær med i vores to gratis konkurrencer med en præmiepulje på 5.000 kroner, som er sponsoreret af Unibet*.

Årets første Grand Slam står for døren, når Australian Open 2016 begynder natten til mandag dansk tid. I samarbejde med Unibet* sørger vi for lidt ekstra spænding til turneringen. 5.000 kroner er sat på højkant på to forskellige konkurrencer, som du kan deltage gratis i som bruger af BetXpert.

Tips- og Fantasy-konkurrence

I modsætning til tidligere udgaver afvikler vi Australian Open 2016-konkurrencen som to adskilte konkurrencer: én tips-konkurrence og en Fantasy-konkurrence. Der er nu ikke længere en samlet konkurrence, så det er helt op til jer brugere, om I vil lege med i den ene eller begge konkurrencer.

Unibet sponsorerer præmier for 5.000 kr., og vi har valgt at fordele præmiesummen ligeligt på hver af de to konkurrencer.

I tips-konkurrence, hvor der altså er præmier for 2.500 kr. på højkant, skal du tippe på kampene fra Australian Open 2016. Hver dag finder du på konkurrence-siderne en oversigt over dagens kampe med odds fra Unibet. Under de 14 dage Australian Open varer, må du tippe de 10 af dagene - hvilke vælger du selv.

Du kan afgive dine første tips på turneringen fra søndag 17. januar.

Fantasy konkurrence

For at deltage i Fantasy/hold-konkurrencen skal du - senest 18. januar kl. 01:00 (dansk tid) - registrere et "Fantasy hold" til Australian Open 2016, bestående af 9 ATP-spillere og 9 WTA-spillere. Alt efter hvor langt dine spillere når i turneringen, optjener de points til hold-konkurrencen.

Fantasy-konkurrencen er åben allerede nu. Frem til turneringsstarten kan du redigere i dit hold lige så mange gange som du vil.

Sæt dit hold her

Læs alt om præmierne, pointgivning for de to konkurrence-dele, eksempler på point-udregning osv. på konkurrencesiden her - den findes også på BetXpert forside.