I samarbejde med Party Poker - der sponsorerer fine præmier - arrangerer BetXpert en pokerturnering hver fredag i september.

Mum mum mum mah. P-P-P-POKER FACE...

Ak ja. Engang var det solide folk som Kenny Rogers ("You got to know when to hold em, know when to fold em") der sad på poker-sangene. Nu er det gakkede New Yorker-dukker der erobrer øregangene.

Umuligt at få den pokkers sang ud af hovedet! Men lad os bruge det positivt og tale om sangens emne (og her ser vi bort fra Lady GaGas subtekst der i dén grad går under bæltestedet): Poker.

Pokerturneringer for BetXperts brugere
Her hos BetXpert.com handler det som bekendt mest om sport og sportsbetting. Men en del af vores brugere er også kapable pokerspillere. HVOR kapable de er, har de nu mulighed for at vise i en række turneringer reserveret for BetXperts læsere.

I samarbejde med Party Poker - der sponsorerer fine præmier - arrangerer vi en pokerturnering hver fredag i september.

Nr 3 i rækken spilles i dag: Kl 20.

Turnering denne fredag
Buy-in er på 10+1 dollars, og Party Poker smider 2 billetter til deres "Monthly Million" oven i puljen. Billetterne har en værdi af 640 dollars stykket, så der er et godt overlay i turneringen.

Turneringen ligger under "Tournaments -> Specials" i Party Pokers software.

For at øge chancen for at det kun er BetXperts læsere der deltager i turneringerne, er der sat et kodeord. Kodeordet er en forkortelse af "BetXpert Monthly Million Qualifier 3". Man tager det første bogstav af hvert ord og sætter tallet på til sidst.

Se desuden forumtråden om turneringen.

Party Poker: Særlig BetXpert-bonus
Du kan læse mere her om Party Poker i denne anmeldelse. Hvis du ikke allerede er kunde hos Party Poker, kan du følge et link i anmeldelsen og åbne en konto. Der er en special bonus på 100% op til $500 til alle der signer op gennem BetXpert.