Denne torsdag - kl. 19:30 - afholder vi i samarbejde med Parbet Poker en Freeroll (dvs. gratis) poker-turnering, som kun er tilgængelig for brugere af BetXpert, OddsInfo.com og SvenskaFans.com.

Der er tale om en turnering hvor vinderen løber med hele præmien, som er en rejse for 2 til Amsterdam, incl. fly t/r, 3 nætter på hotel og billetter til 4 kampe ved Amsterdam Tournament - en sommer-turnering med deltagelse af fodboldklubberne Ajax, Arsenal, Boca Juniors og FC Porto.

Tilmelding til turneringen er i fuld gang, og vi går benhårdt efter at få revanche fra den sidste special-turnering, hvor det blev en bruger af SvenskaFans.com der løb med sejren i "landskampen" mellem Danmark og Sverige. Denne gang får dysten altså selskab af norske OddsInfo.com - så meget desto mere grund til at brugerne af BetXpert er på stikkerne!

På http://www.betxpert.com/poker/article.asp?id=22 kan du læse mere om turneringen og om hvordan du tilmelder dig.

Hvis man har tænkt sig at deltage i denne ”Amsterdam-freeroll” opfordres man i øvrgt til at skrive sit Parbet-nickname i følgende forumtråd - så kan BetXpert-brugerne nemlig genkende hinanden under turneringen. Læg mærke til, at man IKKE behøver at skrive sig op i tråden; deltagelse afhænger ikke af det – men man må meget gerne: http://www.betxpert.com/forum/display.asp?threadID=14586&ForumID=5