Torsdag er det Kristi Himmelfartsdag og det er ensbetydende med at finalen i landspokalturneringen bliver spillet i Parken. Årets finale som er nr. 50, står mellem to af forårets mest formstærke hold nemlig FCK og Aab der begge har vundet turneringen to gange tidligere.

I FCK lejeren er cheftræner Hans Backe meget optimistisk forud for kampen og selvom klubben må undvære Zuma i resten af sæsonen så har Santos specielt i de seneste kampe, vist at han indeholder stor klasse. Hans Backe har som træner tidligere været med i fem pokalfinaler uden sejr men nu mener svenskeren at det skal være, og der lovet offensivt fodbold fra FCK's side.

Hos Aab er tonerne også optimistiske og på trods af et træningsuheld onsdag ser det alligevel ud til at klubben har deres stærke midtbanemand Rasmus Würtz med i startopstillingen, samtidig med at David Nielsen også er meldt klar efter en mindre skade i søndagens kamp mod Herfølge.

Forud for kampen er det FCK som har favoritværdigheden men som altid når der er tale om en pokalkamp er det marginalerne og fighteregenskaberne som kan afgøre kampen, så mon ikke der venter de mange tilskuere i Parken og seere på TV3 et seværdigt opgør.

Hos verden største spillebørs Betfair* handles en sejr til FCK i
skrivende stund til odds 1,94 og uafgjort udbetaler odds 3,65. En sejr til Aab belønnes med odds 4,40 hos Betfair*, markedets suverænt bedste odds på nordjyderne.

Tror man det bliver en kamp med under tre mål giver dette odds 2,04 hvorimod 3 eller flere mål udbetaler odds 1,85 hos Betfair*.