Så skal det hele afgøres, når Real Madrid og Atlético Madrid brager sammen i Champions League-finalen på San Siro lørdag aften. Frank Pilantra kigger på finale-oddsene og har fundet et par spil-tips.

Den spanske fodboldkaravane tager i denne weekend på en festlig Champions League-udflugt fra Madrid til Milano, hvor de mange fans kan tage plads på det mægtige San Siro-stadion.

Forventningerne er enorme til finalen, som er en gentagelse af den dramatiske 2014-finale, hvor Real Madrid først i den forlængede spilletid fik hentet sejren.

En stor del af fokus vil være på superstjernen Cristiano Ronaldo, der indtager den ubestridte hovedrolle hos Zinedine Zidanes mandskab. Den portugisiske målmaskine har indtil videre scoret 16 mål i denne udgave af Champions League-turneringen.

Real Madrid er smalle favoritter hos bookmakerne, og hvis Ronaldo rammer dagen og folder sig ud på San Siro, så kan Real Madrid blive voldsomt svære at stoppe i jagten på det store Champions League-trofæ.

Lørdag 28. maj kl. 20:45- San Siro, Milano (Se MatchCenter)

Real Madrid
Uafgjort Atlético Madrid
2,41 3,30 3,40
Cashpoint
Betsafe
Tipico

Real Madrid-Atlético Madrid: X2 til odds 1,67 hos Nordicbet*

Det kan sagtens ende med, at vi skal have sendt disse to mandskaber ud i 120 minutteres finaledrama, før vi finder en vinder. De to hold kender hinandens styrker og svagheder, og det er som regel ret tætte kampe med stor respekt i begge lejre.

De berømte små marginaler kan blive afgørende og det lader til, at værdien lander på, at Atlético Madrid undgår nederlag i den ordinære tid.
Læs ekspert-analyse her.

Men set spiller-for-spiller så har Zinedine Zidane i Real-lejren det bedste mandskab, og så har den franske legende også mere at skyde med fra bænken, hvilket kan blive afgørende i slutfasen.

Dog er Atlético Madrids kollektiv som kryptonit for de store, stjernebesatte hold, der ofte ikke bryder sig om den hårde spillestil. Men er der flere overnaturlige superkræfter tilbage hos den smalle Atlético-trup, der har været igennem en lang sæson?

Det er undervejs i Champions League-slutspillet lykkedess for Atlético Madrid at eliminere giganterne Barcelona og Bayern München; uden reelt at være det bedst-spillende mandskab på grønsværen. Med en sikker defensiv organisation under ledelse af Godín og kynisk kontra-spil har Atlético Madrid gang på gang vist sig som eminente favoritdræbere.

The winner takes it all - andenpladsen husker ingen

Atlético Madrid har aldrig vundet Champions League, og det vil være en enorm bedrift, hvis den stædige argentinske træner Diego Simeone med en finalesejr kan få revanche over Real Madrid-rivalerne og sende en flok fightende Atlético-krigere øverst på den europæiske fodboldtrone.

Mens Real Madrid stort set kan vælge frit på de øverste transferhylder, så har Atlético Madrid gang på gang måtte sælge deres bedste spillere og kan nu følge stjerner som Courtois, De Gea, Arda Turan, Diego Costa og Sergio Agüero slå sig løs i andre storklubber.

Nogle gange vender stjernerne dog tilbage til Atlético Madrid, hvor Fernando Torres nu pludselig har genfundet målhumøret efter nogle frustrerende sæsoner i Chelsea og Milan. Det ville være lidt af et eventyr, hvis den hjemvendte søn Fernando Torres ender som Champions League-helten for Atlético Madrid.

Real Madrid har haft en relativ let vej til finalen med bl.a tyske Wolfsburg i kvartfinalen og et noget tamt Manchester City-mandskab, der ikke rigtig turde spille deres chance, i semifinalen. Men det vil alt sammen være glemt, hvis Real Madrid vinder Champions League-finalen for 11. gang i klubbens historie.

Champions League 2015/16 Vinder:

Bedste odds Bookmaker
Real Madrid 1,75
NordicBet
Atlético Madrid 2,15
Sportingbet

Real Madrid bliver spildominerende

Den snu Atlético-manager Diego Simeone har sådan set ikke så mange taktiske kaniner, og han vil nu nok tage fat i de velkendte tricks til at nedkæmpe Real Madrid. Det bliver igen med fokus på defensiven, og der vil sandsynligvis blive holdt mange mand bag bolden, og så skal den skarpe Griezmann sættes i scene og vinde kapløbet med Pepe og Sergio Ramos i de hurtige Atlético-omstillinger.

Så vi kommer nok til at opleve et Real Madrid-mandskab tage initiativet og i lange perioder vil køre med tålmodig boldomgang for at stress-teste Atlético-defensiven og forsøge at ligge et konstant pres ved at brede spillet og lade bolden gøre arbejdet for at udmatte de boldjagende Atlético-spillere.

Ved Champions League-finalen tilbage i 2014 havde Real Madrid en boldbesiddelse på 60%. I La Liga-opgørene mod Atlético Madrid nåede Real Madrid op på 68% på Santiago Bernabéu. Men effektive Atlético Madrid snuppede alligevel en 1-0 sejr.

Også i 1-1 kampen på Vicente Calderon havde Real Madrid bolden mest; her var det dog mere lige fordelt med 51% til kongeklubben.

Real Madrid: Over 58,5% boldbesiddelse til odds 1,86 hos Betsafe

Atlético Madrid vil sikkert vælge en defensiv taktik og satse på hurtige kontra-angreb. Dermed kan Simeone´s tropper overlade initiativet til Real Madrid-stjernerne, der nok kommer til at køre bolden rundt i egne rækker for at finde huller i den massive Atlético-mur.
Betsafe tilbyder odds 1,86 for Real Madrid får over 58,5% boldbesiddelse. CV:55%
Læs ekspertanalyse her.

En tidlig scoring til Real Madrid kan selvfølgelig have stor indflydelse og lokke Atlético til at blive mere boldsøgende, mens det så er Real Madrid, der vil skifte fokus til at forsvare deres føring.

Bookmakerne: Målfattig finale, men masser af kort

Vi får nok masser af intensitet og energiske nærkampe, men finalekampe er oftest ret taktisk præget. Så bookmakerne har klart mest tiltro til, at vi får en målfattig affære i Milano.

Det er den engelske dommer Mark Clattenburg, der har fået tildelt æren af at passe fløjten og lede slaget på San Siro. Det skabte noget debat på de sociale medier, da Clattenburg bl.a valgte en noget alternativ linje i Premier League-kampen Chelsea-Tottenham, der endte i kort-bonanza og et større slagsmål efter slutfløjt.

Måske Atlético Madrid egentlig er mest tilfreds med at få en engelsk dommer, da der traditionelt set bliver tilladt lidt mere i Premier League, mens der f.eks bliver slået hårdere ned for fysisk spil i den spanske La Liga.

Over 2,5 Scoringer
Under 2,5 Scoringer
2,50 1,60
Unibet
Scandic Bookmakers

Antal kort i kampen:

Bedste odds Bookmaker
Over 6,5 kort 1,83
888sport
Under 6,5 kort 1,89
888sport

Hold øje med kampagne-tilbud fra bookmakerne og ekspert-analyse til den store finalekamp.