Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Oddset-spillerne havde luret ny Dortmund-fiasko mod Augsburg, og det blev en dyr omgang for Danske Spil*.

Det tyske storhold Dortmund har haft en forfærdelig sæson i Bundesligaen, og det blev ikke bedre onsdag aften, da Jürgen Klopps tropper tabte hjemme mod Augsburg med Pierre Emile Højbjerg på holdet.

Nederlaget betyder, at Dortmund fortsat indtager sidstepladsen i Bundesligaen, og det er Oddset-spillerne formentlig ikke helt utilfredse med.

De havde nemlig i stor stil luren Augsburg-sejren, som blev belønnet med odds 7,50 hos Danske Spil*.

- Vi fik rigtig meget spil på Augsburg i udekampen mod Dortmund, så det kom til at koste os mere end én million kroner, at Pierre-Emile Højbjergs nye klub vandt det opgør, fortæller oddsansvarlig hos Danske Spil*, Peter Emmike.

Han kan generelt melde om en stærkt stigende interesse for spil på Augsburg efter vinterpausen.

- Vi ser ofte, at når en dansk profil skifter klub, så stiger interessen for at spille på den klubs kampe. Men interessen for Augsburg kampe har alligevel overrasket os. Man kan godt tale om en decideret Pierre Emile Højbjerg-effekt, for omsætningen på kampe med Augsburg er i de første par uger efter hans skifte mangedoblet, siger Peter Emmike.

Augsburg ligger lige nu på fjerdepladsen i Bundesligaen. Næste opgave for Pierre Emile Højbjerg og Co. er en hjemmekamp mod Eintracht Frankurt. Den kamp spilles på søndag.

Spil på Bundesligaen hos Danske Spil*.