Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Eagles slog natten til mandag Patriots i en fantastisk Super Bowl, hvor adskillige rekorder blev slået. Knap er kampen færdigspillet, før Danske Spil* har odds på vinderen af den næste Super Bowl, og spiludbyderen tror på, at Tom Brady har en god chance for at få sin sjette SB-sejr. Patriots er nemlig – trods nederlaget til Eagles – favoritter til at gå hele vejen i næste sæson.

- Set over hele sæsonen, så er der ikke noget, der tyder på, at Brady er blevet for gammel og slidt. Han har ført sit hold til Super Bowl tre gange i de seneste fire år, og han har vundet de to.

- Man skal også hæfte sig ved, at Brady slog sin egen Super Bowl-rekord med kastede yards med hele 505. En forbedring af hans egen rekord på 466, som han satte sidste år. Så han er på den måde blevet bedre på sine gamle dag. Hvis man sammenholder det med, at han har Belichick på sidelinjen, så ser Patriots bare stadig skræmmende ud. Og selvom et hold som Eagles måske har et bedre hold spiller for spiller, så tror vi ikke, at den Pats-duo kan stoppes, siger oddssætter hos Danske Spil*, Kenni Fehstedt.

- Med den statistik og de tanker in mente har vi ikke betænkeligheder ved at gøre Patriots til favoritter til at vinde den næste Super Bowl, siger Kenni Fehstedt.

Denne sæsons vinder Philadelphia Eagles hører til at favoritlaget lige under Patriots. Her ligger de som andenfavorit til odds 10,00 sammen med Packers, mens Steelers står til odds 11,00.

Tjek Danske Spils Super Bowl-odds lige her: https://danskespil.dk/oddset/amerikansk-fodbold/usa/nfl