BetXperts tennisekspert klaus f er atter klar med ugens tennisartikel. Denne gang sætter han os ind i og kommer med spilforslag til indendørsturneringen Paris Masters.

En ny tennisuge står for døren. Derfor er tennisekspert klaus f nok en gang på banen med sin ugentlige optakt. I denne uge har han kigget på indendørsturneringen Paris Masters. Der bliver ingen tilskuere til turneringen, men til gengæld har den Rafael Nadal på deltagerlisten. Spanieren er favorit til vinde turneringen, men klaus f mener, at værdien ligger andetsteds. Nærmere betegnet hos Alexander Zverev.

Paris Masters - favoritterne, outsiderne og langskuddet

Feltet er nået til den franske hovedstad, hvor de skal dyste i den sidste af ATP 1000-turneringerne i 2020. Det bliver et decimeret felt, da flere store navne har meldt afbud - og nogle i sidste øjeblik. Det er kun Nadal, der repræsenterer Big 3 i Paris, hvor han er førsteseedet, men spanieren har kun én titel indendørs i sin karriere. Derfor er han ikke oplagt som vinder, men Nadal har været skræmmende ved French Open, så spørgsmålet er, om han kan videreføre det momentum. Der har været mange forskellige meldinger fra arrangørerne i Paris. Først annoncerede de, at der kom tilskuere til turneringen - dernæst ingen og så tilbage til 1000 per dag, og qua den nye lockdown i Frankrig bliver der definitivt ingen tilskuere på lægterne.

Favoritterne 

Man kommer ikke udenom den mest formstærke spiller indendørs: Rublev. Den unge russer har fejet alt modstand af vejen de sidste to uger i Skt. Petersburg og Wien. Godt nok begunstiget af en god lodtrækning og nogle skadede modstandere, men det skal ikke devaluere hans fremragende indsats. Hvis Rublev kommer til Paris helt frisk og motiveret, er han oplagt favorit til at vinde. Der er dog nogle spørgsmål, der melder sig. Er han frisk efter to uger med mange kampe? Passer banen og betingelserne ham? Han er 0-2 i kampe de sidste to år ved Paris Masters. 

Græske Tsitsipas skuffede i Wien med nederlaget til Dimitrov i kvartfinalen, og han kunne allerede have tabt i første runde mod Struff. Men er grækeren på topniveau spillemæssigt såvel som mentalt, så hører han til de største favoritter. 

Zverev kommer med to titler i bagagen fra Köln, men tyskeren er i den forgangne uge blevet beskyldt for vold mod en ekskæreste og har fået meldingen via de sociale medier om en anden ekskæreste, der er gravid med hans barn. Hvis man tror på, at "støj" udefra er en faktor, så skal man nok ikke sætte en skilling på tyskeren. 

Medvedev har ikke kunnet leve op til sit vilde 2019. Det er en naturlig ting, at han ikke har rollen som den ukendte overraskelse længere. Nu kender spillerne ham og respekterer hans niveau. Det har kostet på resultatkontoen, hvor han ikke har haft samme afkast som i 2019. I de seneste to uger har han tabt mod henholdsvis Opelka og Anderson. Det havde han aldrig gjort sidste år, så det er en sårbar russer, der ankommer til Frankrig. 

Nadal er markedets velfortjente favorit, selvom spanieren aldrig har haft dette som sin yndlingsturnering. Han har præsteret stabilt og været minimum i kvartfinalen i sine syv optrædener i turneringen, men han har aldrig vundet. Det tætteste, han været på et trofæ, var en finaleplads mod Nalbandian i 2007, hvor han fik store klø. Men i år kan godt være året, hvor han skal gøre det. Det helt tunge skyts mangler i form af Djokovic og Federer, og han kommer ind med få kampe i benene, hvorfor han burde være frisk, hvilket han ikke har været de andre år. Hans odds er dog også i den lave ende, så det kan blive svært at klemme noget spansk værdi ud af det. 

Outsiderne 

Vi skal grave dybt efter nogle relevante vinderchancer hos outsiderne, men typer som Schwartzman og Berrettini har niveauet til at gøre ondt på de store indendørs. Jeg har dog slet ikke set nok fra italieneren til at give ham nogle chancer. Berrettini har været helt væk i lang tid, og han skal virkelig genopfinde sig selv for at nå samme højder som i 2019. Schwartzman var i finalen i Köln, hvor han blev fuldstændig destrueret af Zverev, men han viste alligevel god form ved at nå til finalen, så man skal ikke afskrive den lille argentiner. Ellers var det fristende at se i retning af Goffin fra Belgien, men han har været ude med Covid-19 og tabte skuffende mod Giron på hjemmebanen i Antwerpen forrige uge. Og canadiske Raonic har ikke fysikken til at gå hele vejen. Han måtte trække sig før kvartfinalen i Antwerpen i forrige uge. 

Langskuddet 

Ugo Humbert spillede fremragende, da han vandt titlen i Antwerpen i forrige uge, hvor han især i finalen var på sit absolutte topniveau. Franskmanden er samtidig på hjemmebane, så man bør forvente, at han kan finde noget momentum i sin hovedstad. Især fordi det er indendørs, hvor han har sine bedste resultater. Han står dog til Tsitsipas i 2. runde, så han skal virkelig ramme den høje klinge for at overleve de indledende runder. 

Paris Masters - spilforslag

Klaus f har fundet et enkelt spilforslag til turneringen. Det går ud på, at tyske Alexander Zverev vinder turneringen til odds 10,00. Det odds kan du finde hos Betfair Sportsbook* og bet365*

Alexander Zverev til at vinde Paris Masters til odds 10 hos bet365* og Betfair Sportsbook*

Selvom tyskeren har rigeligt at se til på privatfronten, kan jeg ikke ignorere hans form, der så flot blev demonstreret i Köln. Zverev trådte i karakter i de to uger, hvor han vandt begge titler. Rammer han den form i Paris, så er han den bedste i turneringen indendørs udover Rublev. Og så har han en ganske fin lodtrækning, der bør få ham ubesværet igennem de første par runder. 

Regnskab:
Spil i alt: 6
Vundne spil: 2
Tabte spil: 4
Profit: 19,33
Tbp: 322