Uge 19 i OddsXpert-konkurrencen (præmier på 700 og 300 kr): Ugevinderne kravlede til tops takket være Tottenhams 2-0-sejr i Liverpool...

 

For fire uger siden sikrede en sen Liverpool-udligning - på straffespark i 102. minut - ugesejren til en bruger i vores OddsXpert-konkurrence. I uge 19 var det atter en kamp med Liverpool involveret, der gjorde at vi fandt ugevinderne. Denne gang var det dog Liverpools manglende mål, som bidrog til sejren, da begge ugens præmievindere havde brugt deres søndagstip i konkurrencen på Tottenham-sejr til odds 4,20.

Tottenham vandt som bekendt 2-0 i Beatles-byen, og det sendte "azevedo66" til tops med 11,10 points for hele ugen, som bød på fem pletskud på seks tips (alle fem rigtige tips gav over odds 3). Også "domain" havde satset på Tottenham-sejr og kravlede op på andenpladsen med 8,25 points. Det betød et søndagsskifte i toppen da Saint Etienne, som både nummer et og to før søndagen havde satset på, tabte til Rennes.

Midtvejs i maj er "azevedo66" ligeledes i front i månedsstillingen med 13,30 points, yderligere tre brugere har over 10 points, så det er stadig tæt i toppen med lige over to uger tilbage.

Præmievindere, uge 19

Nr. 1: 700 kr (indsættes på Sportingbet-konto): azevedo66 - 11,10 points

Nr. 2: 300 kr (indsættes på Sportingbet-konto): domain - 8,25 points

Vinderne får en mail fra BetXpert.

Deltag selv i kampen om 7.000 kr. - hver måned

Husk, at også du kan få del i præmierne hos Sportingbet. Det eneste du skal gøre er at sørge for at deltage i OddsXpert-konkurrencen og holde tungen lige i munden når du placerer dine tegn. Lige nu kan du byde ind med tips til den nye ugekonkurrence (og den snart overståede marts-månedskonkurrence) på: http://www.betxpert.com/oddsxpert

I OddsXpert konkurrencen er der hver måned 7.000 kr. på højkant, sponsoreret af Sportingbet. Og det er pærelet at være med - og helt og aldeles gratis.

Så nemt er det

Hver dag vil der på konkurrence-siden være et udvalg på 3-5 kampe plukket fra dagens sportsbegivenheder, alle listet med odds fra Sportingbet. Ud fra kampene skal du hver dag vælge ét tip du ønsker at satse på for dagen - eller vælge at stå over. Hvert tip koster 1 point, men rammer du rigtigt, scorer du et antal point svarende til det odds du rammer.

Ugentligt uddeles en 1. præmie på 700 kr. og en 2. præmie på 300 kr., og hver måned begaves de 5 bedste deltagere med henholdsvis 1.200, 800, 500, 300, og 200 kr. Alle præmiepenge indsættes på en Sportingbet-konto.