Tottenham har vundet en rejse til England hvor tiden skal fordrives med at se Portsmouth-Chelsea. Og TudeTine? Hun kan græde hele vejen til London...

Forvirret? Baggrunden er såmænd den enkle at af de mange kreativt betitlede grupper der deltog i OddsXperts privatliga-konkurrence, var det altså "Tottenham" der løb af med sejren.

Og mon så ikke gruppens medlemmer kan leve med at præmien (sponsoreret af Sportingbet), ud over en rejse til England og overnatning i London, består af en kamp uden Tottenham Hotspur på den ene banehalvdel...

I første omgang skal de fem gruppemedlemmer dog finde ud af hvem af dem der skal afsted - præmien er nemlig en rejse for 3. Men det regner vi med at gruppe-forkvinde "TudeTine" har tjek på når BetXpert kontakter hende.

Under alle omstændigheder: Tillykke til Tottenham:

- mia0404
- NillerPiller
- thomas1703
- TudeTine
- Tunnicliff

OddsXperts privatliga-konkurrence
BetXpert lancerede den Sportingbet-sponsorerede OddsXpert-konkurrence i januar 2005. Konkurrencen der er gratis og handler om at sætte et dagligt tip, var i første omgang simpelthen alle-mod-alle, men i oktober lancerede vi endnu en dimension: private ligaer

Dermed kan man oprette og deltage i private ligaer og direkte måle sig imod sine venner/kolleger og hurtigt se hvordan man ligger i forhold til dem.

For at markere lanceringen af de private ligaer, stablede vi - i samarbejde med Sportingbet - en ekstra-ordinær "privatliga-konkurrence" på benene, hvor vi over en periode på 3 måneder ville se hvilken privatliga der var stærkest.

Konkurrencen løb fra 1. november 2009 til og med 31. januar 2010, og den bedste privatliga skulle præmieres med en rejse for 3 til Portsmouth-Chelsea d. 6/3 incl. fly og overnatning i London. Alt sammen sponsoreret af Sportingbet.

Og det blev altså gruppen ved navn "Tottenham" der snuppede præmien. Mens 17 andre grupper måtte se misundeligt til.

"Tottenham" medlemmer indsamlede i gennemsnit et overskud på 4,27 point over konkurrencens tre måneder - et godt stykke foran nr 2, "Stjernetips" der fik et overskud på 2,52 point. Pudsigt nok var der kun tre af konkurrencens 18 grupper der formåede at få overskud - selv en gruppe som "BetXpert eksperterne" fik et underskud på 3,01 point og måtte nøjes med en ottendeplads.

OddsXpert: Deltag i kampen om 7.000 kr. - hver måned
Privatliga-konkurrencen er slut. Men OddsXpert fortsætter. Husk, at du kan få del i de normale præmier i OddsXpert. Det eneste du skal gøre er at sørge for at deltage i konkurrencen og holde tungen lige i munden når du placerer dine tegn. Lige nu kan du byde ind med tips til den nye ugekonkurrence på: http://www.betxpert.com/oddsxpert  

I OddsXpert konkurrencen er der hver måned 7.000 kr. på højkant, sponsoreret af Sportingbet. Og det er pærelet at være med - og helt og aldeles gratis.

Så nemt er det
Hver dag vil der på konkurrence-siden være et udvalg på 3-5 kampe plukket fra dagens sportsbegivenheder, alle listet med odds fra Sportingbet. Ud fra kampene skal du hver dag vælge ét tip du ønsker at satse på for dagen - eller vælge at stå over. Hvert tip koster 1 point, men rammer du rigtigt, scorer du et antal point svarende til det odds du rammer.

Ugentligt uddeles en 1. præmie på 700 kr. og en 2. præmie på 300 kr., og hver måned begaves de 6 bedste deltagere med henholdsvis 1.500, 1.000, 600, 400, 300 og 200 kr. Alle præmiepenge indsættes på en Sportingbet-konto.