I dag lanceres vores store daglige konkurrence - OddsXpert. Som navnet antyder, gælder det i høj grad om at have styr på odds og vise sig som en sand odds-ekspert ved kun at udvælge de bedste odds - og de rigtige odds, vel at mærke. Deltagelse i konkurrencen er - naturligvis - ganske gratis!

Hver dag - begyndende fra i dag - kan man på OddsXpert konkurrence-siden finde mellem én og tre udvalgte kampe fra sportens verden med odds fra Sportingbet. Ud fra dagens udvalg skal du som deltager tage stilling til om du vil satse på udfaldet af én af kampene eller ej. Som i det virkelige liv bestemmer du altså hver dag helt selv om du tør tage chancen eller ej. Hver dag kan der afgives ét, og kun ét tip på én af de tre udvalgte kampe, så det er med at vælge rigtigt...

Alle deltagere i konkurrencen vil operere med deres helt personlige balance. Når man afgiver et tip, koster det 1 "point" fra sin konto. Rammer man rigtig på sit tip, vinder man point svarende til det odds man har ramt rigtigt. Vælger man at stå over en dag, og ikke afgive et tip på dagens udvalgte kampe, koster det naturligvis ikke noget. Men så er der heller ikke noget at vinde...

Hver uge og hver måned kåres de bedste OddsXperter for den forgangne periode, hvilket er dem der har oparbejdet den bedste balance indenfor ugen/måneden. Til ugevinderne er der 500 gode danske kroner at hente, mens vi hver måned belønner de bedste 3 OddsXperter med henholdsvis 1.500, 1.000, og 500 kr.

For at holde styr på deltagerne og deres tips, kræves login for at lege med i OddsXpert konkurrencen. Dog har vi i forbindelse med OddsXpert konkurrencen lavet en samkøring med vores brugerbase til vores forum. Har du således allerede nu et login til BetXpert forum, kan du bruge dette i konkurrencen, så du ikke behøver registrere dig påny.

Konkurrencen er skudt i gang på http://www.betxpert.com/oddsxpert og blandt dagens udvalgte kampe har vi fundet en god blanding af kampe fra Premier League, The Championship og svenske ishockey.

Held og lykke til alle!