OddsXpert-konkurrencen uge 1: Førstepræmien på 700 kr gik til en deltager der havde næse for pokaloverraskelser i England og Frankrig...

Den forgangne weekend bød på diverse pokal-fodboldkampe i England og Frankrig - og som sig hør og bør, var der et par gedigne overraskelser. Disse fik afgørende indflydelse på OddsXpert-konkurrencen i uge 1.

Vinder blev "kjær" der sluttede ugen af med at ramme odds 4,0 for handicap-2tallet i opgøret mellem Arsenal og Leeds fra den næstbedste række (kampen endte 1-1) og odds 4,2 for ettallet i den franske kamp mellem andendivisionsholdet Evian Thonon Gaillar og mestrene fra Marseille (opgøret endte 3-1).

I alt fik "kjær" 11 point i uge 1. Nr 2 blev "Collymore" med 10,7 point. Han kan trøste sig med ugens andenpræmie, på 300 kr.

De 360 øvrige deltagere i uge 49 må prøve igen i denne uge.

Præmievindere, uge 1

Nr 1: 700 kr (indsættes på Sportingbet-konto): kjær, 11,0 point

Nr 2: 300 kr (indsættes på Sportingbet-konto): Collymore, 10,7 point

Vinderne får en mail fra BetXpert.

Deltag selv i kampen om 7.000 kr. - hver måned

Husk, at også du kan få del i præmierne hos Sportingbet. Det eneste du skal gøre er at sørge for at deltage i OddsXpert-konkurrencen og holde tungen lige i munden når du placerer dine tegn. Lige nu kan du byde ind med tips til den nye ugekonkurrence (og den snart overståede maj-månedskonkurrence) på: http://www.betxpert.com/oddsxpert

I OddsXpert konkurrencen er der hver måned 7.000 kr. på højkant, sponsoreret af Sportingbet. Og det er pærelet at være med - og helt og aldeles gratis.

Så nemt er det

Hver dag vil der på konkurrence-siden være et udvalg på 3-5 kampe plukket fra dagens sportsbegivenheder, alle listet med odds fra Sportingbet. Ud fra kampene skal du hver dag vælge ét tip du ønsker at satse på for dagen - eller vælge at stå over. Hvert tip koster 1 point, men rammer du rigtigt, scorer du et antal point svarende til det odds du rammer.

Ugentligt uddeles en 1. præmie på 700 kr. og en 2. præmie på 300 kr., og hver måned begaves de 5 bedste deltagere med henholdsvis 1.200, 800, 500, 300, og 200 kr. Alle præmiepenge indsættes på en Sportingbet-konto.