I sidste uge var der masser af europæisk fodbold på programmet i OddsXpert, hvor de nordiske hold gjorde sig flot bemærket. Imponerende var det, at AaB trods en dårlig sæsonstart hev et point med hjem fra Celtic Park. Dette ville FCK ikke stå tilbage for, da de med 2-1 i Moskva, solidt plantede det ene ben i UEFA Cup'ens gruppespil.
Også vores nordiske nabolande har succes i Europa. Rosenborg slog (desværre) Brøndby på udebane med 2-1, mens Brann med 2-0 hjemme mod Deportivo La Coruna kronede en flot norsk aften i UEFA Cup, mens svenske Kalmars 1-0 sejr ude over Feyenoord må siges at være ugens største skalp.

Kalmars noget overraskende sejr, gav hele 7,50 i odds og dermed rigtigt gode point til de der havde tippet rigtigt. Blandt disse var sidste uges vinder, "bills4ever", der med 11,45 point totalt tog titlen som ugens OddsXpert hjem. Han tillod sig endda, at undlade tip på to af ugens dage, og missede et X i søndagens kamp mellem FCK og AaB, som bekendt endte 3-0 til løverne.
Dermed modtager "bills4ever" 500 kr. indsat på en Sportingbet konto, som præmie for den flotte bedrift!

Mandag startede endnu en ugekonkurrence om 500 kr. Fortvivl dog ej, hvis du ikke nåede med fra første fløjt, for med syv dage at tippe i, er det bestemt ikke umuligt at indhente feltet. Idag er der svensk og østrigsk fodbold på menuen, så hop ind og afgiv dit tip og deltag i kampen:
http://www.betxpert.com/oddsxpert 

Det er pærelet at være med - og helt og aldeles gratis. Hver dag vil der på ovennævnte side være odds for tre udvalgte sportsbegivenheder fra Sportingbet. Du skal således dagligt vælge hvilket tegn (om noget) du ønsker at satse på. Et afgivet tip koster eet point - med chancen for at få flere igen. Hver uge uddeles en præmie på 500 kr. til vinderen, og hver måned begaves de fem bedste med henholdsvis 1.200, 800, 500, 300 og 200 kr. Pengene indsættes på en Sportingbet-konto.