Sponsoreret indhold fra Danske Spil


Vild med Dans er tilbage på skærmen fredag aften på TV2. Sammensætningen af en kendis og en professionel danser i de 12 dansepar har maget det således, at der på forhånd skiller sig to par ud til den samlede sejr.

Danske Spils oddssættere vurderer, at det bliver et tæt parløb om den endelig sejr i Vild med Dans 2016.

- Når vi ser på de 12 dansepar, så synes vi, at to par skiller sig ud i toppen, siger oddssætter Jan Trier.

- Julie Berthelsen er den ene af vores to favoritter. Hun er en meget populær skikkelse i Danmark og ikke mindst i Grønland, hvorfra hun nok skal trække mange stemmer uge efter uge. Den 37-årige sangerinde er vant til at være i rampelyset og elsker at danse. Dansepartneren Marc Christensen er en rutineret danser, som tidligere deltaget i den svenske udgave af programmet. Kombinationen af Julie og Marc er god, og vi tror på parret kommer til finalen, fortæller Jan Trier.

Danske Spil* giver pengene fire gange igen på Julie og Marc som vindere af Vild med Dans 2016, men også et andet par er i oddssætterens favoritfelt.

- Vi har også stor fidus til Mille Dinesen, der skal danse sammen med Mads Vad, som tidligere har vundet Vild med Dans hele to gange og er en meget populær herre i programmet. Den 42-årige Mille Dinesen er vant til de skrå brædder, og hun er kendt i den brede befolkning fra sine roller som ”Nynne” og den rapkæftede skolelærer ”Rita”, siger Jan Trier.

Tror du på, at Dinesen og Vad går hele vejen, belønnes dette ligeledes med odds 4,50.
Men Oddset-spillerne hos Danske Spil* er af en noget anden holdning. De spiller i høj grad på en af dansefeltets outsidere.

- Vores kunder er ikke enige i vores odds. 30% af pengene er spillet på 31-årige Thomas Buttenschøn, der danser sammen med rutinerede Mie Moltke. Danseparret har modtaget klart flest indskud, men også outsidere som Gorm Wisweh og Søren Fauli er populære spilobjekter, siger Jan Trier.

Thomas Buttenshøn og Mie Moltke giver pengene 11 gange igen, mens Gorm Wisweh og Søren Fauli henholdsvis giver odds 15,00 og odds 35,00.

Spil på din favorit til Vild med Dans 2016 her: https://danskespil.dk/oddset/underholdning/danmark

Vild med Dans 2016 – Vinder:
Julie Berthelsen (Marc Christensen) odds 4,50
Mille Dinesen (Mads Vad) odds 4,50
Laura Bach (Michael Olesen) odds 8,00
Mathias Käki Jørgensen (Mille Funk) odds 9,00
Lene Beier (Frederik Nonnemann) odds 11,00
Thomas Buttenschøn (Mie Moltke) odds 11,00
Gorm Wisweh (Sofie Kruuse) odds 15,00
Nicholas Nybro (Luise Crobe Dons) odds 18,00
Sarah Mahfoud (Morten Kjeldgaard) odds 18,00
Kirsten Siggard (Thomas Evers Poulsen) odds 18,00
Patrick Jørgsensen (Jenna Bagge) odds 22,00
Søren Fauli (Karina Frimodt) odds 35,00