Sponsoreret indhold fra Danske Spil


Mere end 17 procent af de danske Oddset-spillere har spillet på, at Manchester United tager trofæet i årets Premier League. Kun 2 procent har Oddset på Manchester City, der er oddsætternes favorit.

Premier League starter i weekenden, og de danske Oddset-spillere har fra starten af sæsonen Manchester United som klar favorit til at vinde det engelske mesterskab. Mere end 17 procent af alle spil er på nuværende tidspunkt sat på Manchester United som vinder, skrapt forfulgt af Liverpool som næsten 15 procent af Oddset-spillere har sat penge på.


- Vi ser både en Mourinho-effekt og en Zlatan-effekt hos spillerne. Zlatan vinder stort set altid mesterskaber med sine klubber, og Mourinho har den samme fortid. Samtidig er de sultne efter sejr i Manchester United efter et par skuffende sæsoner, så de satser helt klart på Premier League i år, siger Hans-Henrik Busk Stie, Content Manager for Oddset hos Danske Spil*.

Selvom der er mange gode grunde til at tro på Manchester United i den kommende sæson, er det bysbørnene fra Manchester City, der er oddsætternes favorit. Dem har spillerne til gengæld ikke meget tiltro til. Kun ca. 2 procent af alle spil er spillet på Manchester City som vinder.

- City har ikke lavet de store indkøb op til denne sæson, og det ser ikke ud til, at vores spillere tror på, at Guardiola vinder i sin første sæson, men når man ser på klubben, så har de både et fornuftigt hold og har muligheder for at spille med de økonomiske muskler, så lige nu er de vores favorit til 1.pladsen, selvom spillerne tror noget andet, siger Hans-Henrik Busk Stie.

Liverpoolfans og Leicester lykkeriddere
Selvom det på landsplan og i langt de fleste regioner er Manchester United, der er Oddset-spillernes favorit, er der to regioner, der skiller sig ud.

I Region Sjælland tror de på, at Leicester kan gentage sidste sæsons overraskelse og genvinde trofæet. 17 Procent af spillerne i Region Sjælland har spillet på Kasper Schmeichels hold, mens 15 procent har spillet på Liverpool. Manchester United som vinder kommer ind på en tredjeplads som spillernes favorit med 13 procent.

Det kommer ikke bag på ham, at Leicester er populær hos nogle spillere.

-Selvom lynet sjældent slår ned samme sted, så lokker den sensationelle sejr fra sidste år alligevel en del Oddset-spillere, for tænk nu hvis det sker igen? Det tiltaler en del lykkeriddere, der håber på det mindre sandsynlige, siger Hans-Henrik Busk Stie, der dog ikke vil afvise Leicester helt:


-Lige nu får du odds 28,00 på Leicester, og de er nede på en 7. plads som vinder. De er sportsligt svækket efter salget af Kanté, og flere salg er måske på vej, men vi har lært fra sidste år, at vi aldrig kan udelukke noget.

Den anden region, der ikke har Manchester United som favorit, er Region Syddanmark. Her er Liverpool den klare favorit som 16,6 procent af regionens spillere har tippet som vinder. Hos Danske Spil* ligger Liverpool på en 5. plads til vinde Premier Leauge til odds 10,00 men her skal årsagen findes i fankulturen, mener Hans-Henrik Busk Stie.

-Liverpool har en stor fanbase i Danmark, og det kan man se på landsplan hvor de er det næstmest spillede hold. I Region Syddanmark brænder hjertet tydeligvis ekstra stærkt for The Reds, selvom det ikke er videre sandsynligt, at de vinder Premier League i denne sæson, siger Hans-Henrik Busk Stie. 

Første kamp i Premier League spilles lørdag eftermiddag, hvor Hull møder Leicester. Se alle odds fra Danske Spil* på Premier League her: https://danskespil.dk/oddset/fodbold/england/premier-league


Fakta:
Dem har Oddset-spillerne spillet på som vinder af Premier League:

1. Manchester United 18 %
2. Liverpool 15 %
3. Leicester 13 %
4. West Ham 7 %
5. Tottenham 6 %