Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Ærkerivalerne fra Real Madrid og FC Barcelona mødes i endnu en udgave af El Clásico, når finalen af Copa Del Rey spilles onsdag aften.

Og selvom Real Madrids portugisiske superstjerne, Cristiano Ronaldo, muligvis misser finalen på grund af en skade, så tror Oddset-spillerne alligevel på en triumf til den spanske hovedstadsklub.

- Både Real Madrid og FC Barcelona har rigtig mange fans, så derfor er det sjældent, at vi ser et helt entydigt billede af en favorit blandt Oddset-spillerne. Men til Copa Del Rey-finalen kan vi se, at Oddset-spillerne tror mest på Real Madrid, der har fået tæt på 50 procent af indsatserne, fortæller Peter Emmike, oddsansvarlig hos Danske Spil.

En sejr til Real Madrid i ordinær tid giver hos Danske Spil odds 2,85, mens FC Barcelona har favoritværdigheden til odds 2,35. Uafgjort giver odds 3,60 – men Oddset-spillerne forventer bestemt ikke, at finalen går i forlænget spilletid.

- Krydset er ikke voldsomt populært. Kun 11 procent af Oddset-spillerne har sat deres penge på uafgjort, fortæller Peter Emmike.

Det er da også kun ét af de seneste ni indbyrdes opgør mellem de to spanske storklubber, der er endt uden en vinder. Det var netop i Copa Del Rey sidste sæson, hvor det endte 1-1.

Det er samtidig også den eneste af de seneste ni indbyrdes kampe, der er ikke er scoret over 2,5 mål i. Den tendens forventer Oddset-spillerne fortsætter i onsdagens finalebrag.

- Godt og vel 90 procent af Oddset-spillerne har spillet på mindst tre mål i ordinær tid i finalen. Og tendensen er endnu mere udbredt på spillet, der går på, om begge hold scorer. Her tror 98 procent af Oddset-spillerne på, at begge hold får modstandernes netmasker til at blafre, siger Peter Emmike.

Copa Del Rey-finalen bliver spillet på Mestella, der til dagligt er hjemmebane for La Liga-klubben Valencia.

Udvalgte odds på Real Madrid-Barcelona hos Danske Spil:
1X2: 2,85-3,60-2,35
(1-0): 4,00-4,30-1,55
(0-1): 1,43-4,80-5,20
under/over 2,5 mål: 2,35-1,52
Begge hold scorer? Ja, odds 1,42 – Nej, odds 2,55

Spil på kampen hos Danske Spil.