Sponsoreret indhold fra Danske Spil

 

Frankrigs håndboldherrer var ved det seneste EM i håndbold på dansk grund i 2014 aldeles suveræne.

”Le Bleus” fejede al modstand til side i EM-finalen og vandt en knusende sikker sejr over Danmark i Boxen i et målorgie på 41-32. Det franske landshold bliver igen i år de naturlige forhåndsfavoritter til den samlede EM-triumf, mens Danmark må affinde sig med en outsiderrolle.

Oddset-spillerne hos Danske Spil* har normalt ganske stor tiltro til de danske håndboldherrer, men op til dette EM i håndbold er tendens en ganske anden.

- De danske gamblere spiller typisk klart mest med hjertet og på EM-guld til Danmark, men det er ikke tilfældet op til denne slutrunde, siger Hans-Henrik Busk Stie, Content Manager for Oddset.

- Frankrig har modtaget mere end 60% af alle indskud, mens der kun er kommet 20% af omsætningen på Danmark. Resten af pengene fordeler sig på Spanien og hjemmebanefavoritterne fra Polen, fortæller Hans-Henrik Busk Stie.

- Det danske håndboldlandshold har været hårdt plaget af skader i optakten til EM-slutrunden, hvor afbuddet fra især René Toft Hansen er et alvorligt slag for vores forsvar. De danske skadesproblemer sammenholdt med den danske afklapsning imod Frankrig ved Golden League i den sidste testkamp har gjort, at den danske EM-optimisme blandt Oddset-spillerne kan ligge på et meget lille sted, siger Hans-Henrik Busk Stie.

Frankrig er den naturlige EM-favorit og giver odds 2,60 for landets fjerde EM-triumf. De forhenværende spanske verdensmestre er næsfavorit i odds 4,25, mens Danmark er spået som tredjefavorit i odds 5,00.

En medalje og en placering i Top 3 til Danmark er et sandsynligt resultat af EM-slutrunden, hvilket kaster odds 1,80 af sig, mens der omvendt er odds 1,90 på, at de danske håndboldherrer ender udenfor medaljeskamlen.

Se alle odds på EM i håndbold – blandt andet med en lang række Special-odds på Danmark her: https://danskespil.dk/oddset/h%C3%A5ndbold/international/outright

EM i håndbold 2016 – udvalgte odds:

Frankrig                               odds 2,60

Spanien                               odds 4,25

Danmark                              odds 5,00

Polen                                   odds 8,00

Kroatien                               odds 11,00

Ungarn                                odds 28,00

Sverige                                odds 30,00

Tyskland                              odds 30,00

Slovenien                            odds 30,00