Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Tirsdag aften venter sæsonens utvivlsomt vigtigste kamp for de danske mestre fra AaB.

Efter 1-1 i første opgør på hjemmebane mod Apoel Nicosia står nordjyderne umiddelbart med et svært udgangspunkt inden returopgøret på Cypern, hvor Kent Nielsens tropper skal forsøge at spille sig videre til det forjættede Champions League-gruppespil.

Men kampen skal nok ende med dansk jubel. Det er Oddset-spillerne hos Danske Spil* i hvert fald sikre på. Her er der særdeles stor tiltro til nordjyderne.

- Oddset-spillernes tiltro er stadig enorm til AaB ovenpå den første kamp mod Apoel Nicosia. De seneste dage er AaB blevet bakket massivt op, og i øjeblikket er 70 procent af indskuddene kommet på AaB-sejr til odds 4,40, fortæller Hans-Henrik Busk Stie, oddssætter hos Danske Spil*.

En AaB-sejr vil uanset sejrens størrelse sikre en plads i Champions Leagues gruppespil – og dermed er Oddset-spillerne stærkt uenige med Danske Spil* i de danske mestres chancer for avancement.

- Trods det skuffende resultat på hjemmebane spillede AaB fremragende i perioder, og de havde fortjent et bedre udgangspunkt inden returopgøret. Men Apoel er stærke på hjemmebane og kan nøjes med 0-0, så vi giver kun odds 1,33 på, at cyprioterne kan indløse billet til Champions League. Vi giver AaB cirka 30 procents chance for at komme videre til Champions Leagues gruppespil og giver odds 3,00 på nordjysk avancement, siger Hans-Henrik Busk Stie.

Odds på Apoel Nicosia-AaB hos Danske Spil*:
1X2: 1,82-3,50-4,40
(0-1): 3,30-3,65-1,90
(1-0): 1,20-6,00-10,00

Hvem går videre?
AaB: 3,00
Apoel: 1,33

Sæt dit spil på AaB's Champions League hos Danske Spil*.