Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Lørdag eftermiddag ruller bolden endelig igen i verdens stærkeste fodboldliga.

Premier League skydes i gang med et vaskeægte brag, når Christian Eriksen og Tottenham besøger Manchester United på Old Trafford. United og Tottenham bliver begge kun vurderet som outsidere til Premier League-titlen som henholdsvis fjerde- og sjettefavorit.

Chelsea vandt mesterskabet i den forgangne sæson, og de forsvarende mestre er da også pæne favoritter til at gentage triumfen. Men spørger man Oddset-spillerne så er det et helt andet London-hold, der vinder Premier League.

- Oddset-spillerne forudser, at Arsenal kan vippe bysbørnene fra Chelsea af pinden og snuppe mesterskabet denne sæson. De er klart det hold, som der er spillet mest på, fortæller Hans-Henrik Busk Stie fra Oddset.

- 40% af al omsætning fra Oddset-spillerne kommer på ”The Gunners” som kommende Premier League-mestre. Det er en ganske tydelig spiltendens, som kommer noget overraskende for os.

- Arsenal vandt Community Shield i weekenden over lokalrivalerne fra Chelsea, hvilket har givet holdet masser af selvtillid. Sammenholdt med indkøbet af Peter Cech i målet kan der muligvis vente Arsenal en stor sæson. Mange Oddset-spillerne håber det i hvert tilfælde, siger Hans-Henrik Busk Stie.

Vinder Arsenal for første gang Premier League siden 2004, 5-dobler du dit indskud på Oddset, mens Chelsea er favorit og står til odds 2,50. Manchester City er førsteudfordrer til Chelsea i odds 3,75.

Spil med på Premier League hos Danske Spil* og se alle odds fra verdens stærkeste liga via dette link:

https://danskespil.dk/oddset/fodbold/england/premier-league 


Premier League 2015/16 – Vinder:
Chelsea odds 2,50
Manchester City odds 3,75
Arsenal odds 5,00
Manchester United odds 6,00
Liverpool odds 25,00
Tottenham odds 100,00
Southampton odds 250,00
Everton odds 250,00