VM-finalen skal afgøres på det imponerende Maracanã i Rio de Janeiro, og vi har set på bookmakernes odds. Bliver Messi eller Müller finalehelten?

VM-slutrunden i Sydafrika blev ødelagt af en elendig Jabulani-bold, Vuvuzela-larm og finale-dommeren Howard Webb, der ikke havde modet til at sætte en stopper for de mange voldsomme frispark.

Vi håber denne gang på at blive forkælet med et lækkert finale-brag på Maracanã, og vi kan vel tillade os at have ret store forventninger til aftenens VM-finale, der gerne skulle sætte et perfekt punktum for en fantatisk fodboldfest med masser af underholdning, flotte scoringer og opsigtsvækkende resultater undervejs.

Inden VM-slutrunden blev sparket igang var Tyskland og Argentina begge placeret i favoritfeltet, hvor vi også fandt de brasilianske værter og de forsvarende mestre fra Spanien.

Efter 63 VM-kampe i Brasilien mangler vi nu blot det store finalebrag, hvor VM-trofæet skal uddeles til enten Philipp Lahm eller Lionel Messi.

Tyskerne er udset som favoritter efter deres forrygende opvisning i semifinalesejren over Brasilien, mens Argentina først nedkæmpede et defensivt hollandsk mandskab i straffesparkskonkurrence.

Søndag, 13. juli kl. 21:00 - VM finale, Maracanã, Rio de Janeiro

Tyskland Uafgjort Argentina
2,25 3,25 3,60
Bet365
Danske Spil
NordicBet

Se ekspert-tip fra Jens Bøye her.

VM-fest i Buenos Aires eller Berlin?

Sidst de argentinske fodboldfans kunne fejre et VM-trofæ havde Diego Maradona til at nedkæmpe de tyske profiler i ´86-finalen, mens Tyskland fik deres seneste VM-triumf i ´90-finalen, hvor Andreas Brehme fik scoret på straffespark mod argentinernes keeper Sergio Goycochea.

Hvor skal VM-festen foregå denne gang?

Hvem vinder VM-trofæet?

Bedste odds Bookmaker
Tyskland 1,66
Bet365
Argentina 2,40
Partybets

Der er derudover selvfølgelig et hav af forskellige specialspil til den store finalekamp hos bookmakerne. Faktisk er det kun fantasien, der sætter grænsen for, hvad man kan spille på, da der er utallige hjørne-, kort-, målscorer-, frisparks- og boldbesiddelses-bets.

 

Thomas Müller eller Lionel Messi?

Begge finalehold stiller med adskillige verdensklasse-spillere, men hvem kommer til at afgøre finalen? Hos Tyskland kan Joachim Löw stille med den erfarne VM-målsluger Miroslav Klose, men bedste bud på en finale-målscorer er nu Thomas Müller, der indledte målfesten mod Brasilien og står noteret for 5 VM-mål.
Hos Argentina håber Alejandro Sabella på, at den lille Lionel Messi rammer netmaskerne, mens den tyske defensiv også skal holde godt øje med den snu Gonzalo Higuain.
Lionel Messi har scoret 4 mål ved denne slutrunde, mens Gonzalo Higuain har sparet lidt på fuldtræfferne og blot har banket et enkelt VM-mål ind.
Hvem har I fidus til bliver finale-helten?

Udvalgte målscorer-odds

Bedste odds Bookmaker
Lionel Messi (Argentina) 2,85
Unibet
Thomas Müller (Tyskland) 2,90
Unibet
Miroslav Klose (Tyskland) 3,40 Bet365
Gonzalo Higuain (Argentina) 4,50
NordicBet
Ezequiel Lavezzi (Argentina) 6,50
Unibet
Toni Kroos (Tyskland) 7,50 Bet365
Hold dog øje med målscorer-regler hos bookmakerne.