Danmark vandt lørdag sin femte sejr på stribe ved VM i håndbold, da de slog Japan med 34-27. I aften venter Kroatien i sidste kamp i mellemrunden. BetXpert bringer her udvalgte odds på kampen.

Lørdag vandt Danmark med 34-27 over Japan i anden mellemrundekamp, og Danmark er allerede klar til VM-kvartfinalen inden mødet med Kroatien. Det ligger også fast, at Danmark slutter som nummer 1 i gruppen. Kroatien skuffede i deres lørdagskamp mod Argentina, hvor det blev til et nederlag på 23-19. Derfor kan de ikke selv afgøre deres skæbne, da Argentina nu er et point foran dem i gruppen. 


Danmark er som nævnt allerede sikre på førstepladsen i gruppen, men kampen mod Kroatien er klart Danmarks hidtil største udfordring ved VM, og under normale omstændigheder ville den kunne give et mere retvisende billede på, hvor stærkt Danmark reelt står. Med Danmarks situation in mente er det dog nærliggende at tro, at Nikolaj Jacobsen vælger at give reservespillerne masser af minutter i Kroatien-kampen. Mere om det længere nede. 

Få et live freebet på 100 kroner til håndbold-VM hos Unibet*

  • Gå til Unibet.dk og log ind/opret konto
  • Spil 100 kroner på håndbold-VM, og få derefter et live freebet på 100 kroner til VM i håndbold
  • Du modtager automatisk dit freebet, når du har placeret dit kvalificerede bet
  • Tilbuddet gælder frem til den 31. januar klokken 23.59
  • Du kan kun benytte tilbuddet én gang
  • Det er tilladt at spille single- eller kombinationsvæddemål for at kvalificere til tilbuddet. Dette så længe at alle valgte odds er på kampe fra håndbold-VM
  • Eventuel gevinst fra freebettet inkluderer ikke indsatsen

Hent tilbud hos Unibet

Odds på Danmark - Kroatien

Nedenfor finder du udvalgte odds på kampen mellem Danmark og Kroatien ved VM i håndbold. Kampen begynder i aften klokken 20.30, og du kan se med direkte på DR1 eller DRTV. Derudover er det også muligt at livestreame kampen gratis. Det kan du læse mere om her.  

Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
Danmark 2,00
Uafgjort 9,35
Kroatien 2,35
Hvem vinder kampen (Handicap)? Højeste odds Bookmaker
Danmark (-1,5) 2,30
Kroatien (+1,5) 1,58
Hvor mange mål scores der? Højeste odds Bookmaker
Over 53,5 mål 2,00
Under 53,5 mål 1,95
Over 54,5 mål 2,20
Under 54,5 mål 1,65

Odds er senest opdateret mandag den 25. januar klokken 09.10.

Bookmakerne har Danmark som smalle favoritter mod Kroatien. Danmark har fem sejre ud af fem mulige ved dette VM, men i mandagens kamp skal de op mod et Kroatien-hold, der er presset til at vinde, hvis de skal gøre sig forhåbninger om at overleve i turneringen. VM kan dog være slut for kroaterne inden kampen mod Danmark, hvis Argentina får point mod Qatar.

I og med at Danmark allerede er kvartfinaleklar, kunne det som nævnt tænkes, at Nikolaj Jacobsen ville sende reserverne i spil, men det bliver kun aktuelt, hvis Argentina spiller sig frem til kvartfinalen tidligere på aftenen i deres kamp mod Qatar. Gør de det, vil det betyde, at Kroatien er færdige ved VM. Nikolaj Jacobsen vil dog kun sende et reservespækket dansk hold på banen, hvis Kroatien endegyldigt er ude af VM inden kampen.

- Skal vi møde et kroatisk hold, der med en sejr kan gå i kvartfinalen, så kan vi ikke bare komme med reserverne. Så bliver vi blæst bagover, og det vil vi ikke, siger Nikolaj Jacobsen.

Det er fortsat Mathias Gidsel, der er dansk topscorer ved VM med 28 mål, men Gidsel scorede kun tre gange i kampen mod Japan, hvor han så træt ud i kampens slutfase. Han er en af de spillere, der kunne tænkes at blive sparet mod Kroatien. Gidsel er også en af de mange danske spillere, der har døjet med maveproblemer, så det vil være overraskende, hvis Jacobsen vælger at give ham fuld tid mod kroaterne. 

Landstræner Nikolaj Jacobsen er også en af dem, der har været ramt af maveonde. Han fortæller da også, at han mod Kroatien spiller med dem, der er friske.

- Jeg skal spille med spillere, der er friske. Dem, der hænger lidt, skal selvfølgelig komme til kræfter, så vi kan have så mange kræfter som overhovedet muligt, når vi når til kvartfinalen, siger landstræneren.

Seneste møde mellem Danmark og Kroatien fandt sted ved OL i Rio i 2016, og dengang vandt Kroatien med 27-24 i gruppen. Danmark vandt senere hen OL-guldet efter finalesejr på 28-26 mod Frankrig.

På onsdag skal Danmark møde værstnationen Egypten i VM-kvartfinalen. 

Utryg landstræner: Absurd VM

Ekstra Bladet har talt med Nikolaj Jacobsen om forholdene ved dette VM, og landstræneren er bestemt ikke begejstret.

- Det her VM er den mest absurde slutrunde, jeg har været til. Lad mig bare være ærlig og sige, at jeg aldrig håber, jeg kommer til at opleve det igen, fortæller Nikolaj Jacobsen.

Landstræneren mener blandt andet, at størrelsen på de bobler, de befinder sig i, er alt for store, og at folk er dårlige til at overholde coronareglerne.

- Jeg skal ikke kritisere egypterne, for de gør, hvad de kan, men boblerne er alt for store. Det er virkelig svært at organisere et VM her med så mange hold, siger Jacobsen og bliver spurgt, om han ikke er blevet mere tryg under slutrunden.

Til det svarer han:

- Nej, jeg synes stadigvæk ikke, reglerne bliver overholdt. Hverken ved buffeterne eller i elevatorerne eller andre steder. Jeg ser masser af officials og spillere fra andre lande, der render rundt uden mundbind, og som stadigvæk mener, det er helt ok at gå ind i elevatorerne uden mundbind.

- Så nej. Jeg er langt fra tryg ved at være her, og derfor opholder vi os også stort set kun på femte sal.

Gratis Danmark - Kroatien livestream

Hvis du er på udkig efter et gratis livestream til Danmark - Kroatien, er det nemt at finde. Det kræver blot, at du har en konto hos enten Bet365* eller Unibet*. Hvis ikke du har en konto, er det ligeledes nemt at få. Du skal bare følge de trin, der vises på din skærm.

Livestream Danmark - Kroatien gratis hos Bet365


For at kunne se Danmark - Kroatien, skal du have penge på din konto. Det er dog nok at have bare én øre stående, og så kan du se kampen gratis. Du behøver ikke at spille på kampen for at se med, men det kræver som nævnt, at du har minimum én øre på din bettingkonto, for at du kan se Danmarks sidste mellemrundekamp. Minimumsbeløbet for indbetaling er på 50 kroner hos Bet365*, mens beløbet er 40 kroner hos Unibet*