Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Jakob Fuglsang kørte først over stregen i Criterium Dauphiné i 2017, og dermed stod han for årets suverænt største, danske cykelresultat. Det var imidlertid også den eneste danske sejr på UCI’s World Tour, og nu hvor cykelsæsonen starter igen, genstarter danskernes forsøg på World Tour-succes dermed også.

Hos Danske Spil* er de dog ikke sikre på, at danske ryttere får World Tour-succes, ligesom det var tilfældet i sidste sæson.

- Der er mange lovende ryttere på den danske cykelscene, men udover Jakob Fuglsang så er det svært at se, hvem der kan vinde et etapeløb eller større endagsløb, siger Jeppe Helbo, oddssætter hos Danske Spil*.

- Vi har odds 5,00 på, at en dansker vinder et World Tour-løb i løbet af i år, og odds 1,13 på det modsatte indikerer jo, at vi ikke helt tror på, at vi får Dannebrog at se på toppen af podierne i de helt store løb, siger Jeppe Helbo og tilføjer, at det kun er samlede sejre, der tæller – dermed ikke etapesejr i et etapeløb.

- Men man skal selvfølgelig aldrig sige aldrig. Søren Kragh Andersen ser for eksempel lovende ud, og han får formentlig lov til at køre sin egen chance i klassikerne, hvor vi jo kan håbe, at han overrasker.

Danske Spil* har også en række specials på Jakob Fuglsangs Tour de France i år. Her får man blandt andet odds 4,50 på en top fem-placering til danskeren. Oddset på en podieplacering er 7,50.

Tjek Danske Spil* cykelodds lige her: https://danskespil.dk/oddset/cykling/international/uci-world-tour