Fredag aften klokken 18.00 spiller Danmark sin anden kamp i EM-slutrunden. Modstanderen i Braga er Bulgarien, som efter et nederlag på 0-5 mod Sverige i deres første kamp, er tvunget til at gå efter en sejr. Spørgsmålet er naturligvis, om de er i stand til at slå et dansk hold, som mod Italien viste noget af det bedste danske spil* længe set.

Yderligere har Danmark den fordel, at de til dette opgør atter råder over Thomas Gravesen og Jesper Grønkjær, hvilket må gøre dem til forholdsvis klar favorit.

Sportingbet giver odds 23,00, hvis Martin Jørgensen scorer mindst 2 mål mod Bulgarien.

Langtfra umuligt, da Udinese-spilleren har været skadesfri i lang tid, hvilket har medført, at han har været stærkt spillende - både hos Udinese og på landsholdet. Med 3 mål i testkampene ude mod England og Tyrkiet, var han således stærkt medvirkende til sejrene på henholdsvis 3-2 og 1-0.

Går man efter de lidt højere odds, tilbyder Sportingbet 46 gange pengene igen for en dansk 3-0 sejr med Jon Dahl Tomasson som første målscorer. Samme væddemål, blot med 4-0 som resultat, belønnes med hele odds 101,00.

Tror man mere på Bulgarien, giver Sportingbet odds 4,00 på sejr over Danmark. Desuden kan det nævnes, at Dimitar Berbatov, som til daglig spiller i tyske Leverkusen, giver odds 12,00 for mindst 2 scoringer.

Af de mere utraditionelle væddemål giver Sportingbet odds 13,00, hvis der i kampen bliver brændt et straffe - eller hvad med odds 17,00 for over 6 mål i kampen.

Sportingbet har selvfølgelig også en masse væddemål på dagens anden spændende kamp mellem Italien og Sverige, hvor der ligesom på alle andre EM-kampe tilbydes over 30 forskellige væddemål. Alle odds kan ses hos Sportingbet.