Vi arbejder på at genoplive vores link-sektion, men vi har brug for jeres hjælp til at få lavet den bedste bettingrelaterede link-samling på nettet...

I noget tid har vores link-sektion haft status "På vej...", og det er den skam også - men nu er arbejdet på at genoplive sektionen for alvor gået i gang.

Vi har dog brug for noget hjælp til at få lavet sektionen til den bedste på nettet, når det gælder links til bettingrelevante sider. Som udgangspunkt skal det være sider, der kan bidrage med noget som vi her på BetXpert ikke ligger inde med - da vi i forvejen har fx en livescore og en ganske udtømmende statistiksektion er links til tilsvarende sider som udgangspunkt ikke specielt relevante, medmindre de kan byde på info som vores sektioner ikke kan.

På samme måde er links til klubhjemmesider ikke specielt relevante, da de hurtigt vil kunne findes ved en google-søgning - det skal derfor være de links, som man ikke "bare" lige kan finde. Dét link man kun bruger en gang eller to om året, men altid glemmer og aldrig får gemt eller noteret ned - det er et link vi kan bruge.

Et eksempel på en side, der vil finde vej til link-sektionen er denne fremragende oversigt over bl.a. antallet af pladser i de europæiske turneringer til de enkelte lande: http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uefa/

Byd ind på nedenstående link med jeres forslag:

http://www.betxpert.com/anbefaler/foreslaa