Er du ivrig bruger af BetXpert - og har du lyst til at være med til at gøre siden endnu bedre? Så læs videre herunder...

Om få uger lancerer BetXpert en ny version. Med nyt layout, ny bagvedliggende teknik, nye features, mv. Vi har ligget vandret i mere end et halvt år for at få den nye side klar til fodbold VM, og det ser heldigvis ud til at lykkes, om end vi for nogle enkelte områders vedkommende nok kommer til at gå lidt ind i dommerens tillægstid...

Hjælp os!
Inden vi kan søsætte den nye side har vi brug for hjælp til at få testet alle de nye ting igennem. Til det skal vi bruge et hold af test-piloter, der gerne skal repræsentere et bredt udsnit af vores samlede brugerskare. Og hvad er mere nærliggende end at spørge BetXpert's trofaste brugere om de vil give en hånd med?

Test-procedure
Testen vil løbe af stablen over nogle dage i uge 20 (indenfor dagene 17.-21. maj 2010), og vi skal bruge nogle testere der er villige til at bruge samlet mindst et par timer over 2-3 dage på at bevæge sig rundt på den nye side og afprøve alle de forskellige funktioner, og give os feedback på oplevelsen. Denne feedback skal gerne melde både om eventuelle fejl, men også generelt om hvordan oplevelsen er; om nogle ting er svære at finde, om opbygningen virker logisk eller ej, osv.

Hvor mange skal vi bruge?
Vi regner med at vi kan bruge i omegnen af 50 testere, som gerne skal repræsentere et bredt udsnit af BetXpert's samlede brugerskare, hvad angår browser, hvor længe man har været bruger, hvilke områder man primært bruger på BetXpert i dag, osv.

Noget for dig?
Hvis du synes det lyder som noget for dig at blive en af vores test-piloter, så brug formularen på denne side til at registrere dig.